tgckrgz Esraefllshn 18 haftada bende 1 kilo almıştım 20.haftadan sonra kilo almaya başladım . Aldım başımı gidiyorum hatta 🤭
askbocegim Bende 18 haftalik hamileyim 1 kilo almisim omcesinde 4 kilo vermeme ragmen doktorun hersey normal dediyse senin kilo alman cokda onemli deil canm 😇
Esraefllshn Meleyim aynıyız bende 18+2 ama ben evlenince kilo aldım 70 oldum 71 ile kaldım hala aynı gram oynuyor düşüyor çıkıyor endişe ediyorum
Meleyim Esraefllshn ya aslında bebek te bi sıkıntı yoksa kilo okadar önemli dyl ama azck alsak iyi olur
tco bende 18. haftamdayim 3 kilo aldim 😟 cok almisim gibi geliyor bana da keske almasaydim ama doymuyorum 😁. 57dim 60im suan😔 kilo aldim bir de hamile kaldim 🤦🏻♀️
Esraefllshn tgckrgz ya almamak iyi mi kötü mü bilmiyorum 😂 endişem ondan inşallah alırım biraz endişem geçer
tgckrgz Esraefllshn Endişelenme istesekte istemesekte alıyoruz 🙃 önemli olan Bebekler sağlıklı olsun da 👍🏻
askbocegim ummucan yaa ben verdigim 4 kiloyu geri alamadim 75 le hamile kaldim 72yim onemlimi verdigin kiloyu geri almak
Minikbebek Blackrose 19+1 günlüğüz bende 5 kilo aldım ama doktorlar ayda bir normal diyor sizin cinsiyet ne
ummucan askbocegim canm bende 4 ay olana kadar hiç almadm hep verdim en son doktorum yeter artık dikkat et daha fazla vermemeye çalış artık alman gerekir dedi çok şükür bulantılarim geçince ve vitamin haplarıni bırakınca toparlandm biraz