S-r-p Benim arkadaşım da bi gün kalktım birden bulantım şak diye kesildi demişti bu ara ben de çok yaşamıyorum zaten üç gün iyiysek üç gün ağzımdan burnumdan geliyordu ama ilaç aldığım için iyiyim sanırım ben bence korkmayın
Btl_89 Mine8191 canım 14 haftadan itibaren mide bulantın geçiyor zaten bu gayet normal sevinmelisin ben açım diye ağlardım 4 kilo verdim kusmak yüzünden zorla iki kilo aldım sen hesap et bence sevin bittiğine hamilelikten itibaren hiç mide bulantısı yaşamayan bar
Arsu1661 Mine8191 bende 13+3 haftalığım bi hafta çok rahat yemek yedim midem bulanmadı Sevinmiştim dünden beri yine su bile içemez hale geldim 🥺
Bernaismet Mine8191 korkma kuzucum☺️Bende 12. Haftadayım 1 ay anam agladı ama cok sukur bulantılarım gecıyor acken bısey yıyemezdım 3 kilo verdım ama cok sukur normal hayata dondum doktor beklenen bu zaten demıstı cok nadır butun gebelık boyunca bu sıkıntıyı yasayan 2.trımestra gırıyosun en rahat etcegımz zaman😁o yuzden gecıyo artık korkma sevın koca bı 14 hafta atlattın
Ebrdef Mine8191 bu haftalar zaten bulantı hafiflemeye başlıyor birçok kişide, yinede endise ediyorsanız bi muayene olun.. bende 14 haftalığım bulantılarım hafifliyor artık, bazen hiç olmuyor dün kontrole gittim bebek gayet iyiydi 😊
Firdevs192 maggie 13 haftalık hamileydi 4 düşük yaptı hepsinde bı anda bulantısı kesilmişti öyle anlayıp doktora gidiyordu. Siz korkmayın tabi ama temkinli de olun bence