Mine8191 Günaydın kızlar 14 haftalık hamileyim mide bulantısı yaşıyordum dün e kadar bugün sabah kalktım yok şuan uyuyamadım panikten normal mi yaşayan oldu mu sağlıkla gebeliği devam eden 🙈
AyaYlmazYldrm Mine8191 saat daha 8 allah askina az bekle belki bulanacak 14 haftaya kadar yeterince kusmussun zaten dhaa ne istiyosun yapmayin boyle bigun bulanr ertesi gun bulanmaz bu evhmla 9 ay yasamayn cok zor
Sedaca Mine8191 canım cok normal benım 6 gun olmamıstı sonra bırden başlamıştı. Suan 15+3 üm ara ara oluyor bazı gunler hıc yok. Korkma☺️
Yagmurahmet16 Mine8191 18.hAftamdayim canım merak etme ben mesela gecen hafta cok rahattim bu hafta tekrar kusmaya basladim sevin bence o gunlerin keyfini çıkar hersey Allahtan bunu da unutma 🧿
Firdevs192 Niye yanlış yonlendiriyorsunuz kadını bişey yoktur diye. Ablamın bulantısı bı anda kesilmişti. Acile gitti maalesef bebeği kaybetti. Mine8191 Korkmayın ama tedbirli olun bence. Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah 🙏💜
Mine8191 123abc evet güne iyi başladım ama o bulantı 14 haftadır parçam gibi olmuş herşeyi ona bağlıyormuşum meğer
Firdevs192 maggie 13 haftalık hamileydi 4 düşük yaptı hepsinde bı anda bulantısı kesilmişti öyle anlayıp doktora gidiyordu. Siz korkmayın tabi ama temkinli de olun bence
maggie Mine8191 insan midesi bulandığı için şükredecek duruma geliyor değil mi😁 sanıyorum yaşadığın normal ben de endişelenmiştim bulantı kesilince ama tekrar başladı arada oluyor arada olmuyor
Busemom_3 Sadece sabah bulantim oluyor gün içinde hiç olmuyor 7.ci haftada biraz kötüydüm bulantı ve kusma konusunda o da çok sürmedi şimdi 11. Haftadayız sabahları var o kadar herkeste farklı olabilir sıkmayın canınızı