tugce67-67 Ilaha98 2260 dı benim ama doktor bir hafta önde demişti.her hafta değiliyor bazen bir hafta önde giderken diğer haftalara eşitliyor kendini😂
Menekse_0104 Ilaha98 32_+5 de gittim bugün tam 33+o 32+5 de gittiğimde 1.845 gr dı başından beri hep geriden geliyodu zaten 1 hafta yada 3-5 gün minyon bir bebek olcak dedi doktor hayırlısı olsun bakalım 🙏🏻
Merve_seda Benim ki küçük 😞30. Haftada 1400 gram dı doktor dedi bir hafta geriden geliyor. Şu an 33+2 yiz ne durumda bilemiyorum
_mucizem_ Mom9272 canımm çok şükür iyiyim belimde kasığımda ağrı var sancı geliyor ama bekliyorum ☺️ Sen nasılsın iyi misin
Merdgn _mucizem_ Biz de böyleyiz Ya doktor şişirme çocuğu dedi valla şekerim var bişey de yemiyorum süt yumurta kaşar yoğurt bunlar mı yarıyor acaba ya 😔
Mom9272 _mucizem_ bende dün gttm canım haftaya gidicem gün vericem dedi beklemedeym bakalm hayırlısıyla doğursaydık beklemicekler minikler 😅
_mucizem_ Mom9272 aynennn 😂 ben de çok şükür iyiyim iyiyim diye diye seke seke gezerken 😂🙈 kendimi nişan ve sancılar ile hastanede buldum resmen 😂