papatyalarr5 Nasıl geçiyor son haftalar , benim bebişim çok hareketlendi özellikle bu saatlerde aşırı kasıyor kendini beklemedeyiz sizler ne durumdasınız
MervEslinArden papatyalarr5 39+1 oldum gelmiyooor🥵 Sancı da yok açılma yada doktor bakmadı hiç beklemedeyiimm
Sevendays papatyalarr5 bizde 39 olduk ayaklarim sismezdi artik sismeye basladi ustleri aciyo artik agirlastik onun disinda iyiyiz
mrsyurdanur Bizde 38+1 olduk hareketlerimiz normal 36 haftalarda daha hareketliydi diyebilirim . Yeri daraldı sanırım ne zaman dofar merakıyla yaşıyorum birkaç gündür 🥰
17062013 Benimde 37+5 aşırı kasılıyor baskı yapıyor o ara böyle ateş basıyo gibi oluyo biraz ovalıyorum karnımı geçiyo sık sık bi yerde toplanıyo 😊
papatyalarr5 17062013 o durumu sık sık yaşıyorum yatış pozisyonumu değiştiriyorum bir nebze geçiyor ☺️☺️
papatyalarr5 Esrazeynepsare çok heyecanlıyım 38+1 de biziz ☺️ Ne zaman gelicek nasıl olucak stres sevinç heyecan değişik duygular
papatyalarr5 MervEslinArden banada hiçç bakılmadı hatta çatı muayenesi falan hatta hemşire kız nasıl bakılmadı bu haftaya kadar dedi pek anlayamadım
papatyalarr5 Bossmanager çok normal canım kimisine Doğuma yakın fazla bir enerji geliyormuş bende çok enerjik sayılmam
duygu_ozgenc 38+3 olduk nişanım geldi beklemedeyiz adet sancıları gibi sancılar giriyo altta baskı var bakalım ne zaman gelicek 😊
papatyalarr5 duygu_ozgenc nişan geldiğinde hastaneye gitmişmiydin hemen o durumda ne yapmam lazım gidip muayene olmak mı sancıyı falan mı beklemek gerekiyor
Aydan95 Bende tam aksina haraketleri yavasladi yerimi daraldi nedir anlamadim geceleri daha haraketli oluyor
duygu_ozgenc papatyalarr5 bende kanlı birşey gelmedi çok yoğun sümüksü birşey geldi sarıydı sonrasında çok az kan geldi adet kanı gibiydi gitmedim hastaneye
semdem1 papatyalarr5 doktorum bana nişan gelince gelmene gerek yok düzenli sancıların olursa nişandan sonra öyle gel dedi