nimesay94 arkadaslar p.tesi gebelik testim pozitif cıktı bugün kanda baktirdim 28 cikti çok mu düşük yükselir mi sizce korkuyorum :(
Bsrlmnemr nimesay94 bence düşük falan değil olabilir. Baktırdığın günden 48 saat sonra tekrar baktır 2 kat artması gerekir
Efsunnaz nimesay94 dusuk olmasini kafaniza takmayin yeterki 2 gun sonra 2 kat artsin 😊 ihmal etmeyin 2 gunde bir kaniniza baktirin.
nimesay94 3 gun geçmiş oldu yani doktor daha günün yeni geçmiş normal dedi ama pihtilasma olduğu için igneye başladım inşallah yükselir
0101sevo nimesay94 Resmen kaderimiz aynı beta 22 iken bende iğneye başladım ve bir sürü korumak için ilaç verdi 😇
0101sevo Kuzum sakın kötü düşünme erken farketmişsin benim gibi benimde 22.5 çıktı 4 gun sonra 270 4 gun sonra 2565 oldu Allahın izniyle bol bol dua et yükselir ❤
0101sevo nimesay94 Hem iğne hem coraspin kullanıyorum kuzum kendim vuruyorum çok basit baştan kendin vur ki alışasın çünkü hergun aynı saatte yapacağın için garanti kendin vurman Hemde günde 3 defa progestan fitil Haftada bir kere sağlık ocağında kalçadan iğne sadece 5 hafta kullancakmışım
__birafitap__ nimesay94 benimde ilk değerim 28😍 13 haftalık olduk şükür 🤲🏻 merak etme yükselir Insallah ♥️
1ipek- nimesay94 yukselir canim 2gunde bir kan verip kontrol edebilirsin ,ben 8le ogrendim,onemli olan artmasi
nimesay94 evet bakıyorum adet zamani geçenlerin değerleri çok yüksek işte 28 görünce moralim bozulmuştu
Sewal16 busratunk5 bende bişi merak edıyorum düzenlı veya artış olmuyorsa gebelık gercek deıl kımyasal mı oluyor acaba
Sewal16 nimesay94 bende 36 yla öğrendim ıkıgun sonra 92 oldu bı ıkıgun sonra 518 oldu sımdı noldu bılmıyorum bı hfta oldu bende öğrenelı doktor sadece ultrasyonda gorulmeZ bebek yenı demıstı değer küçük olunca ama gebelık var dedı içini rahat tut yukselır
Nimesay1 Ben de ilaç kullanmak icin 4 gün önce kan vermiştim 25ti betahcg öncesinde 4 tane idrar testi yapıp hepsinde 10 dk içinde çok silik çizgi görmüştüm varla yok arasında.3 gün sonra 113 oldu.Şimdi 18.haftadayız
busratunk5 Sewal16 evet gebelik olmuyor düzenli artmıyorsa .. kimyasal gebelik olur boş gebelik olur dış gebelik olur ya da psikolojikmen de yükselip iner diyede duymuştum
nimesay94 0101sevo hiim ana sadece igne yazdı bugün ilk olduğu için cesaret edemedim kendim ve virüsten dolayı eczaneler de iğne yok zor buldum 1 kutu kendim yapmaya alışacağım inşallah bi değerim falan yükselsin inşallah