Ayse-elifim35 Rabiacavusoglu ben 35 +3 de gittim 2.858 dedi .bence sizin bebeginiz iyi kilo da ya bi bucuk hafta geriden biraz yablis gibi geldi .cok da bi gerilik yok bence takmayın. 😇
Keso61 Eller ayaklar balon hareketler kısıtlanmış uykular haram olmuş 😅 yine de şükür az kaldı dayanalım bakalım 🙂 36+4 ten selamlar
tugce67-67 Kuzeyimmm58 36+3 olduk dün çatı muayenem yapıldı ama dünden beride adet ağrısı gibi ağrı geliyor .normalmi bilmiyorum inşallah bir kaç haftaya doğar😂
Prenses001 Kuzeyimmm58 Bu gece 37 oluyoruz inşallah son 22 ama ağrılarım sancılarım çok oluyor geldi gelecek gibi hissediyorum
Busimss Kuzeyimmm58 36.haftalıgız bizde tam 28 günümüz kaldı Allah’ın izniyle bende çok heyecanlıyım neler yaşayacağım nasıl olacak çok merak ediyorum ☺️ Sağlıkla gelsin evlatlarımız insallah
MelisakayA Kuzeyimmm58 36+0 benimde 2 gün önce doktora gittim bebeğin hareketleri yavaş çıktı bende takip ediyorum yavaş gibi geliyo gideyim mi gitmeyeyim mi bilmiyorum normalde 13 temmuz planlı sezeryan tarihim inşallah erken gelmez her şeyimiz hazır çok şükür
Kuzeyimmm58 MelisakayA gün belli olunca bekliyosun biliyorsun net bi tarih var valla 😍 hayırlısıyla gelsin bebecik🤲🏻
Kuzeyimmm58 _mucizem_ o akıntı bendede oluyor ya devamlı ben onu nişan olarak bilmiyodum genellikle kanlı veya kanama olursa nişan geldi diye biliyorum çevreden duyduğum kadarıyla
Sinemneset Deryadiyebiri doktor denize girmek konusunda ne dedi Benim randevuma var daha 31 haftalık oldum ne önerdi Deniz için ben de girmeyi düşünüyorum
Deryadiyebiri Sinemneset normalde muayenelerimde vs hiçbir sıkıntım olmadığı için bana gönül rahatlığıyla girebilirsin dedi. Ama başka birinin erken doğum riski ya da başka bi durumu olur, onu bilemem. Yanlış yönlendirmek istemem. 🙂 benimki gir dedi girdim 😂
Ayse-elifim35 Deryadiyebiri kesin sezeryan .ilk bebegim mecburiyetten sezeryandi .2 yıl içinde hamile kalınca mecbur yine sezeryan olcak canimm
dhm0653 36 haftalığım dün kontrole gittim 2850 dedi kilosuna gayet iyi dedi. 1 yada 3 Temmuz sezeryan olcam. 2. Sezeryanım