belma00 canim ben hic oyle ordan burdan duydugum gibi bi hamilelik yaşamadım biliyormusun. Iste diyolardi geceleri uyuyamiyorum cok oynuyor. Geceleri cok oynuyor uykumdan uyaniyorum. Ayakta duramıyorum, yürüyemiyorum cok tekme atıyor diyenlere cok şahit oldum ve o kadar cok üzüldüm ki benim bebegim neden böyle degil diye. Benim bebeğim neden geceleri beni uyandırmıyor, neden sabaha kadar oynayip beni uykusuz bırakmıyor acaba birseymi var ,birseymi oldu diye kafayi yeme durumuna gelmiştim ben o derece. Ne bulduysam yiyordum oynasin diye. Ceplerimde yemeklerle geziyordum evde zaten sapık gibi bildigin karnım açık geziyordum dürteyimde iki oynasin diye bi türlü rahat bırakmıyordum hep olumsuz dusunuyordum. Doktorum herseyi yerinde,boyu, kilosu ,durumu,suyu cok sukur hep yerindeydi ve insanlara sordum bende senin gibi burda post açmıştım hatta bi bayan bana ikizlerime.hamile oldugum halde hic boyle bisi yaşamamıştım demişti. Biri de 9 ay boyunca toplasan ben çocuğumu 7 kere hissettim demisti ve o gun anladim ki her bebek ayni degilmis. 35 haftama kadar kendimi hep üzdüm boyle 35 inc8 haftamdan sonra kafama dankk etti keske diyorum bunu daha erken anlasaymışım da hamileligimi kendime zehir etmeseymisim. 39 haftama girdim cok sukur simdiki aklim olsa bunu önceden yapardim. Yanliz degilsin canim emin ol hem.buyudukce onların da yerleri daraliyormus. Insallah yavrunu saglikla kucagina alirsin kendini sakın uzme kotu dusunme unutma yanliz degilsin❤😚