Heaven_1708 Ayca6868 16. Haftada 35 mm idi. 21. Haftada detaylıya girmiştim 13 mm ve hunileşme tespit edilip acil serklaj atıldı. Serklaj sonrası 25-30 mm arası gidip geliyordu. Sürekli yatarak 36+6 da doğum yaptım🤗
Heaven_1708 Ayca6868 stres yapmayın ilaçlarınızı düzenli için bol bol su için ve sürekli dinlenin allah izin verirse 30 lu haftaları görürsünüz inşallah🤗
Dh52 Ayca6868 iyi düşünün bende de açıklık vardı 20haftalığım yatak istirahati ve ilaçlar kullandım bugün kontrolümde düzeldiğini söyledi doktor sakın umutsuzluğa kapılmayın çok dua ettim ediyorum sizde öyle yapın bence moral çok önemli
Ayca6868 Dh52 inşallah canım ben kaçarak evlendim annem babamla barıştık ama içimde yara var hala kızım kapattı o boşluğu ama kaybetme düşüncesi bile beni.mahvediyor
Senemm83 @ CansuDemir dikişi alırken herhangi bi narkoz oldu mu yoksa direkt aldılar mı. Ağrı oldu mu
CansuDemir Senemm83 Dikiş normal muayene sırasında alınıyor.Narkoza gerek yok, acımıyor çünkü. Tırnak kesmek gibi düşün.
Senemm83 CansuDemir dikiş atarken bayıltıldım ve uyandığımda inanılmaz bir ağrıyla uyandım ağrı kesici iğne yaptılar ondan korkuyorum. Tekrar aynısı yaşamak stres yapıyor bende. İnşAllah söylediğiniz gibi kolay olur 🙏
Kubrabulutt31 Serklaj olup 36 yı bile görenleri okuduğumda bana umut oluyor ben 13 haftalıkken serklaj oldum 16+0 olduk bugün rabbim 37-38 leri görmeyi nasip eder inş sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alırız