OzgeSelcuk Ebrusrtkpyln olabıldığı kadar ayakta dimdik durmaya çalışıyorum ama boş sonucta evladım nefsime ağır geliyor onun orda olması 😞
Ebrusrtkpyln OzgeSelcuk çok çok haklısın rabbim dayanma gücü versin olsun ama yine de şükret Allah korusun daha kötüsü de olabilirdi böyle teselli et kendini 😔
Merve2304 OzgeSelcuk allah bebeğinizi tez zamanda size bağışlasın içinizi ferah tutun. Hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah 🙏
OzgeSelcuk ikizlerim_18 benimde öyle işte nefes alırken sıkıntı yaşadı hızlı nefes aldı verdi o yuzden kuvöze alındı. İnşallah benmde kuzum ptesi salı yanımda olur 😞 ne kadar ağır değil mi 😫
Fatma112 OzgeSelcuk canım hiç korkma bebek doğduğunda güzel ağlayamadığı zaman ciğerlerinde biraz su kalıyor o da kısa bir sürede hallolur kucağına verirler hiç canını sıkma çabucak gelecek Allah’ın izniyle
rumeysabay OzgeSelcuk çok geçmiş olsun canım.Allah bebeğine acil şifalar versin,en yakın zamanda kucağına alırsın inşallah.Bebeğini beklerken sen de güçlü dur,kendini toparla güzel anne.Yavrunla kavuşunca sen onu iyi gör,o da seni ❤️❤️
Senemgltkn OzgeSelcuk Rabbim canına sağlık versin inşallah. Biran önce kavuşun evladınıza sağlıkla büyütün 🙏🏼🤲🏼
Kubra_s OzgeSelcuk kuzum rabbim sana bagışlasın aynısını bende yaşadım kıyafetini giydirirken hırıltı hissetmişler hemen yogun bakıma aldılar 4. Gün kendi rızam ile yavrumu aldım çünkü benim iki saat içindr kızımın hırıltısı geçmişti gözlem amaçlı diyip tutuyorlardı 2300 kilosu vardı şuan 33 günlügüz çok şükür iyiyiz🙏🏻
OzgeSelcuk Kubra_s bizim bugün 5. Günümüz ama ne zaman çıkcağı belli değil inşallah bende alırım kucağıma yavrumu
CgdmZtrk OzgeSelcuk canım benim bende çok merak ettim seni. Hiç canını sıkma bu günler geçiyor canını sıkıp sütünün azalmasını sağlama dirayetli ol. Rabbim hayırla sağlıkla yaşatsın gözün aydın olsun.
OzgeSelcuk CgdmZtrk inşallah dua et olurmu 😣 kendime gelemedim kaç gündür ameliyatı bi yandan psikolojisi bi yandan.. kendimi düzelttim ama psikolojim yerlerde. Tek temennim bir an önce kucağıma almak yavrumu
Acemi-anne OzgeSelcuk oyle tabi Rabbim bebegini sana bagıslasın insAllah 🙏🏻 Yanlıs anlasıldıysam kusura bakma tecrübenden dolayı sordum bebek hareketlerini
-irem OzgeSelcuk sağ-salim bir an önce kucağına al inşallah canım moralini yüksek tut süt olması için çok şükür iyiymiş bak tez zaman da kavuşun inşallah 2🙏🙏
Kubra_s OzgeSelcuk inşallah canım solunum sıkıntısı geçtiyse ısrarla ara ne zaman çıkacak de ben öyle yaptım 4 gün boyunca solunum sıkıntısı herhangi bir sıkıntısı olmadığı halde yogunbakım raporunda dahi her şeyi iyi yazmasına ragmen vermediler en son biz sürekli arayınca gelin alın dediler ve çıkar çıkmaz başka hastaneye başka dr götürdüm bu çocugu niye almışlar gayet saglıklı sezeryan sonrası her çocukta olur kimi 2 saatte kimi 48 saatte düzelir demişti