nurcakir58 Kızlar ne yiyip ne iciyosunuz kilo alması için hangi tarafınıza yatiyosunuz ben hep sağa yatıyorum napicam sola pek yatamiyorum
Gldn7 nurcakir58 sabah kahvaltıda kaşaf peynir yumurta cok sevmesemde zeytin domates özellikle bişy yapmıyorum gün içindede bi bardak süt içiyorum yatarken genellikle hep sola yatıyorum uyanıkkende sag sol sırt üstü uzanıp dönurm sürekli
sumeyra00 nurcakir58 bizde 27+2 olduk ben hep sol tarafıma yatıyorum ama bu benim alışkanlık sağ tarafa pek yatamam . Bebeğinizin kilosu nedir acaba ben en son 25+4 de gittim 757 gram dedi minyon bir bebek dedi . Normalde kaşar peyniri ceviz badem vs yiyorum omega 3 kullanıyorum zaten daha ne yapabilirim bilmiyorum
Twinksmom nurcakir58 Sola ama çarpıntı gibi bişey oluyor dönüyorum çoğunlukla Yemek genelde sabah kahvaltılık yumurta peynir zeytin reçel akşamları sebze yanına et yada tavuk bazen dışarıdan da yiyorum ekstra gün içinde süt içiyorum 2 bardak,ceviz içi+1 muz yiyorum
Sfk55 nurcakir58 canm doktoruma sordm sırt üstü sağa yatısı falan bebegım zararı yok sadece senn tansıyonunu düşürür dedi. Mümkün ölçüde sola yatmaya calıs ama uyku saglgn cok daha onmli dedi neresi rahatsa orda yatyrm valla
nurcakir58 Gldn7 bende öyleyim süt içemiyorum ya ara ara içiyorum migdem kalkiyo yumurtadan bile tiksindirici bu sicakda cekilmiyo
nurcakir58 sumeyra00 valla yarın gidicem ben kontrole inan bilmiyom kilo kaç boyu kaç cevizde yiyemiyorum migdem almiyo
nurcakir58 Twinksmom oh maşallah senin baya iştahın var bende ev yemeklerinden çok sıkıldım hep dışardan yiyesim geliyo süt ceviz yiyemiyom nedense migdem bulaniyo
nurcakir58 Gldn7 onu yiyom cekilmiyo sicakda Ma yiyom valla iştahım yok hep dışardan yemek istiyom özledim valla
Gldn7 nurcakir58 dogum yapayım yemek yemicem artık sıkıldım zorunlu yemek yemekten yemeyincede üzülüyorum valla
nurcakir58 Sfk55 öyle bende hep sağa yatıyorum aslında sola diyolar sağda kan akışı gitmiyomis bebeğe korkuyorum oyuzden alışkın deilim sol tuhaf geliyo bana
Minikbirkalp Sola yatıyorum ama o zmn çok hareketli oluyor uyutmuyor bende sağa dönüyorum mecbur o zmn az hareket ediyor 😊😊
nurcakir58 Minikbirkalp aynn sağda kisitlaniyomus bende korkuyorum sola yatiyom kalkdigimda hep sagdayim özlemişim sağda yatmayı valla korkuyorum da iste
nurcakir58 Gldn7 o bendede var bunaldım evde hep vende dışarda yeme isteği var ev yemeklerinden sikildim
Irmakkk21 Bende sola yatmaktan sol bacağım kalçam hep ağrıyor 27+1 olduk bizde az kaldı diyip sabrediyorum 😪 bide tetenoz oldum sola hem kolum hem kalçam üstüne çok hareketli maşallah uykular haram oldu sarkisiyla geziyorum :)
nurcakir58 Irmakkk21 öyle benimde uyusuyo varya kulağım bile uyusuyo bikdim sola yatmakdan valla yatıyorum sahada korksrak
Ezgim Sagada yatsam solada yatsam kendimi uyandığımda yüzüstü yatmış buluyorum 19 haftdayim doktora sordum problem olmaz dedi ama yinede korkuyorum