Avakado-34 mlsmrtgl Elfbyrm rabiass TeacherrMom Bgmky Busemom_3 seydaau ozge76 Tugce1803 Neslihankk Miniginannesiiii1111 Ozlem_20 Nergisim09 Merhabalar . Kalp atışını vajinal ultrasonla mı yoksa karından ultrasonla mı duydunuz ? Ben de 6+4 üm ama vajinal ultrason ile muayene olamıyorum maalesef . Bu yüzden soruyorum . Hepinizi tebrik ederim umarım sağlıkla bebişleri kucağımıza alırız . 🧚♀️
Canansaykal1 Elbiiiii özel doktora mı gidiyorsunuz ben vüristen dolayı korkuyorum gitmeye ne tedbir alıyorsunuz
Elbiiiii Canansaykal1 özele gidiyorum canım maske eldiven takıp gidiyorum eve de geldiğim gibi duş alıyorum gitmemeslikte olmaz ki
sevilay_isikacar Elbiiiii 10 haftalikta duydum tabi dünyalar benim olmuştu şuanda 23 hafta ve her gidişimde ayrı bir mutluluk♥️🌹
Aysenursgr mlsmrtgl kanamam vardı benim sende yazmıştım görüyodum diğer konu başlıklarındada o kadar çok sevindim ki kalp atışını duymana inşAllah sağlıkla kucağına alırsın
mlsmrtgl Aysenursgr allah razı olsun canım 🙏🏻 İnşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🌸
rabiass Avakado-34 ilk vajinadan duydum 6+2 de 2 gün sonra tekrar gitmek zorunda kalmıştım karından duydum canim
Miniginannesiiii1111 Avakado-34 ben kilolu olduğum için 12. Haftaya kadar vajinal bakıldı o yüzden vajinal duydum
Neslihankk Avakado-34 ben normal ultrasyonla duydum kuzum 6+3de farkettim hamile olduğumu zaten hemen hastaneye gittim ultrasyonla direk kalbi bile oluşmuş dedi dinletti 🥰🙏