serapsercen dogru olsa dert olmasa dert
Belirtiler 🤔
Zaem ben 13+1 haftadayım bugün sağ kasığıma igne batiriyolar sanki korkuyorum eee gecincede neden gecti diyorum 🙂
serapsercen bnde niye gecti diyorm hep harekt flan hissetmynce bsi yokms gbi snki Allah korusun
serapsercen sol kasığımda var bende de 7+3 oldum bugün. Akşam yatarken yoktu. Sabah kalktığım da iğne batması gibi ağrı var tedirgin oldum yarın kontrole gidicem. Siz geçmesi için bişey yaptınız mı ?
Zaem korkmayalım onlar içerde cokkk güvende. hareketlerini hissedince geçecek hepsi 😚
Mervenazuur yok cnm bende yarın kontrole gdcem bakalım uygulamada rahim genişliyo ağrı olabilir diyo sen korkma çünkü senin çok doğal bebek gelişiyo diye ben çok sordum kanaman ve leken olmadıkça korkma benimde aynı durum ama işte korku yüzünden atlatamıyorum
Mervenazuur normal o haftalrda kanama olmadgi surece siknti ypma bde ani hreket dikkat et yani cok rskli zmndasn smdi
serapsercen çok şükür kanamam ve lekem yok 🙏🙏 İlk başlarda olmuş ve geçmişti şimdi yine oldu. Kasık ağrısı normal diye duydum bende ama tedirgin oldum yinede ☺ Teşekkür ederim 🙏🙏
Mervenazuur yok cnm olma ben 2 dr sordum ikiside doğal karşıladı hatta biri olması iyi dedi bebek gelişiyo diye
serapsercen insallah 😊
Zaem 🙏 teşekkür ederim. Vaktim uyuyarak geçiyor. Sürekli uyuma isteği kendimi açamıyorum 🙈
serapsercen rahatlıyorum böyle duydukça teşekkürler 🙏😂
Zaem 12.haftamda bulantım tık diye kesilmişti 1günde hiç bi zaman göğüs hassasiyetim ya da baska bi belirtim olmadı cogu zaman hamileliğimi unutuyodum ☺ Bebek hareketlerinin hissedilmedigi haftalarda hep insan panik yapıyor ama merak etmeyin az kalmıs hissetmenize belirtilerin bitmeside cok normal vücut alıstı artık☺
Zaem ilk 3 aydan sonra bende inanılmaz rahatlamıştım sanki hamile değilmişim gibi bu sebepten doktor randevularımı sabırsızlıkla beklerdim çok stres yapardım çok şükür hiçbir sorun yaşamadım bütün bu stresler hareklerini hissetiğinizde bitiyor mesela bir yeriniz ağrıyor yada o an iyi hissetmiyorsunuz oan bir tekme bütün korkuları stresi alıp götürüyor çok uzattım özetle korkmayın çok normal 😊