Kizlar merhaba bizde yolun sonuna gelmis gibiyiz sabah 9 da sezeryan olucam dualarinizi eksik etmeyin🙏🏼 Hastaneye acaba hoşaf falan götürdünüzmü? Doktorum önerdi ama cumartesi zaten normal olursa hersey taburcu edicek sizce alimi

Sirinb canım benim Allah yardımcın olsun, sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah ❤️

Sirinb Sabah 9 da olacağına göre yine nerden baksan birgün yatıcaksın bence al yine de az şekerli yap at çantana oh mis 🥰 ALLAH yardımcın olsun

Sirinb hastahanede veriyorlar ama siz bilirsiniz yinede 🥰

Sirinb sezeryana nasıl karar verildi canım 🥰 sağ Salim alırsın inşaAllah kucağına 💖

Sirinb benim
      hastane kendisi veriyordu hosaf i serbet i. Sizinki vermiyorsa goturmenizi tavsiye ederim. Ben de sezaryen oldum zorunlu

denizimsi18 canim ben 1 yil önce tüp mide ameliyati oldugum icin normal dogum riskli ikinma yüzünden. O yüzden böyle olmasi gerek

Sirinb anladım.bende yarın 38+4 oluyorum spinal anestezi ile mi genel anestezi altında mi olacaksiniz sezaryen neye göre karar verdi doktorunuz 38. Haftaya?

Sezinsenkal 38 haftayi gecince herseyi tamamlanmis oluor dedi planli sezeryan olunca daha fazla bekletmek iyi degilmis bebek daha fazla büyüyor ve kilo aliyor diye . Cogu kisidende öyle duymustum zaten ben spinal olucam genel anestezi önermedi doktorum bebekler de etki altinda kalip dogdugunda bayilmis gibi uyuyormuslar onlarada etki yapiyormus yani.