Acemiy Fatxmax amin amin inşallah ama en çok da Meryem ana eli otunun faydası oldu kesi falan atmadılar çok şükür yapılan dikiş de doktOrum dedi estetik dursun diye attım yoksa ona bile gerek yoktu dedi
Acemiy Kevserr42 süre tut Canım bide kasılmanın süresine dikkat et zaten sonra sancılar başlıyor genelde
Acemiy Elif__ kuzum açılmam son noktaya ulaşmıştı zaten damar yolundan iğne yaptılar sadece bebeğin çıkış anını görmedim
Deletedmom264 Acemiy Canım açılman olsa dahi bildiğim kadarıyla ıkınmadan bebek çıkmıyor ki nasıl uyuttular da seni uyanınca bebeğin yanındaydı sezeryan geldi aklıma benim
Acemiy Deletedmom264 sezaryen olsa karnımda dikiş olurdu ve hemen ayaklanamazdım ki isterseniz doktorunuza da sorun bana yaptıkları yöntemin adı Sedasyon zaten bebek gelmeye çok müsait olduğunda Doğum anını daha az acıyla atlatmak için yapılıyor
Vijdan Acemiy işte o kısım tuhaf ya ıkınman lazımdı bebek çıkarken çıkana kadar uyanık olman lazım nasıl cıktı o bebek kafamda deli sorular🙄🤔🤣
Acemiy Vijdan bende o yüzden hala inanamıyorum Doğum yaptığıma Bebikimi kucağıma aldığıma falan 12 gün olmuş bile
Deryadiyebiri Acemiy allah alaah gerçekten çok şaşkınım. Ben de ilk defa duydum. Neyse o ben de istiyorum ondan 😂👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
Acemiy Deryadiyebiri bende böyle bişey olduğunu bilmiyordum sancı çekerken ebeye dedim dayanamıyorum epidural yapsanız dddim oda bu hastanede yapılmıyor sebebini bilmiyorum ama çok belki doktorun tam Doğum anında bir iğneyle uyutup öyle acını azaltabilir demişti çok şükür öyle de oldu Hem o anki acıyı hissetmedim hemde iki saat içinde kalkıp yürümeye başladım çok şükür n
Gul0101 Elika99 imkansiz degil benim annem de zamaninda bizleri bu şekil dogurmus 3 kardeşiz 3 umuzde bu normal dogum ama uyumus uyanmis biz doğmuşuz ve gorumceme de ayni islemi yapmislar post sahibine yapılanın aynisini bende duyunca cok sasirmistim 2 normal dogum yaptim suni sanciyla bu sefer ki ni dicem doktoruma boyle bise varmis banada yapin die gercekten var yani
Acemiy Elika99 kuzum bebek gelmicek şekil olsa zaten yapmazlardı açıklık son noktada olunca yapılıyor ve olmazsa karnında baskı yaparak alıyorlar
Vijdan Vakumla çekmiş olabilirler yoksa şancı gelip ikinmasi gerek ıkınmadan o an kendisinin çıkması imkansız dr bayıltıp kendisi cikartmis bebeği benim kardeşimin eşi de 2. Doğumda uyutulmuş ama bebek çıktıktan sonra plesanta ve dikişler atılırken uyumuş
Acemiy Vijdan vakum da olabilir karnından bastırararak da olabilir ama ne ne çıkış anını nede dikiş anını ne görüyorsun ne hatırlıyorsun kısa süreli zaten
Acemiy Gul0101 adına sedasyon yöntemi diyorlar ben çok memnun kaldım ki böyle bişey olduğunu bende bilmiyordum