Eymi Miranmiray doktor suni sancı vermem dedi kilosu 3.800 iri bebekmiş işine gelmiyor doğurtmak millet 4 üzeri doğurtuyor anlamış değilim sezeryan kolayına geliyor
Miranmiray Eymi Özel hastanede öyle canım direk sezeryan yöneliyorlar ama en sağlıklısı normal doğum ben devlete gittiğim için mecburi tehlikeli birşey olmadan sezeryan yok ama ben memnunum normal suni doğum olsada😊
Eymi Miranmiray bakalım devlete gidemiyorum şu süreçte ama bende normal olmasını istiyorum çatım fon da müsait dedi bir de
Cigdemanne_01 Kalinkaa 20 haziran doğum diye gözüküyor ama kendi isteğiyle gelmediği için pazartesi günü suni sancıyla doğumum başlatılıcak
Miranmiray Eymi Hım anladım canım ama eğer sen normal doğurmak istiyorsan doktoruna ısrar et bence sonuçta bir sorunun yoksa niye hemen sezeryan diyor ki hem bide özel hastane ye gidiyorsun senin isteklerini de göz ardı etmemeli bence
Gamzeyal Bera07 bende eminim ama ultrasonda 40+2 adet tarihime göre de 4 temmuz görünüyor ne zaman doğum olur diye kafam baya karıştı
Aydm Bera07 sağol canım şükür fena değildi. Ama normal oldu şükür. Sütüm gelmedi henüz onu bekliyorum onun dışında herşey yolunda .detaylari yazarım inş
Eymi Miranmiray kafası yukarda diyor doğum kanalına girmemiş 39+4 haftadayım kilosunda 3.800 fazla diyor bilemiyorum
Miranmiray Eymi Canım bildiğim kadarıyla çocuğun kafasının kanala girme emiş olması normal doğum olmama sebebi değil çünkü çoğu bebek zaten doğum sancıları anında doğum kanalına kafasını yerleştiriyor. Ama kilo konusunu bilmiyorum canım
Eymi Miranmiray ay bilmiyorum işte hiç cesaret vermiyorlar bekle demiyorlar bu zamana kadar da kendim bekledim 2 hafta önce alacaktı sezeryanla bugün başka bir doktora daha gittim özel muayene ve da aynı şeyi söyledi sinir oldum artık Miranmiray
Kalinkaa Bende bugün gittim doktora iri bebek dedi pazartesi normal olarak başlatacaktı dogumu suni sancıyla ama ultrasonda inceleyince riske atmayalım bebek iri dedi yaeın sezaryen oluyorum bende 🤷🏼♀️
songul_ismail80 Bende 36+6yim 3 cm açıklık 22 haziranda doğumum olacak benim oğluşum anası gibi sabirsiz normal dogum olacak heyacan ve korkuyla bekliyoruz 😂
Kalinkaa Eymi 3900 ama 4400 de olabilir 3500de dedi ultrason kesin sonuç vermiyor ama inceledi bence bebek iri dedi 🤷🏼♀️ Karnında yer kalmamış dedi zaten boyu 2 hafta önce 52 cmdi boyuda var