Gamzedngdn Kalinkaa benimde 22 haziran son dün gece sancım vardı belim kasıklarım ağrıyordu karnım taş kesiliyordu gece çoğalır diye bekledim ama duş alıp uyudum ne geçti ne çoğaldı hala devam ediyor bakalım belki bugün çoğalır 🤷♀️ Doğururum 😅
Miranmiray Kalinkaa 21 haziran tahmini doğumunu 39+4 ama ne gelen var ne giden 37.haftadan beri 1cm açıklıkla bekliyorum 🤦♀️
Nrglzrl 23 Haziran gözüküyor Doğum bizdede tık yok😁artık sıkıldık gelsin istiyorum 🥰ayaklarım şişti birdee 🥴yarın hastaneye gidicem bakalım ne durumda küçük beyimiiiz 😝
Kalinkaa Aynı şekilde bendede ödem var canım benimde kontrolüm bugün doktor ne diyecek merak ediyorum inş hakkımızda hayırlısı olur 🤲🏻
yusufnannesi Aynı durumdayız ne sancı ne de açılma var hergün acaba ile yaşıyorum ama hiç belirti yok 😕 bebişler iyice nazlı çıktı😂
Eymi Miranmiray doktor suni sancı vermem dedi kilosu 3.800 iri bebekmiş işine gelmiyor doğurtmak millet 4 üzeri doğurtuyor anlamış değilim sezeryan kolayına geliyor
Bera07 Gamzeyal aynı çıkıyo evett 😊 adet tarihimden de eminim çünkü telf kayıtlı program kullanıyorum😊
Gamzeyal Bera07 bende eminim ama ultrasonda 40+2 adet tarihime göre de 4 temmuz görünüyor ne zaman doğum olur diye kafam baya karıştı
Aydm Bera07 sağol canım şükür fena değildi. Ama normal oldu şükür. Sütüm gelmedi henüz onu bekliyorum onun dışında herşey yolunda .detaylari yazarım inş