atiyekrkt Merhabalar, 38+1 olduk ve kızım hala ters, bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?hep normal doğum istedim ama galiba bu gidişle sezeryan olacağız 😐
Fatovebebegi atiyekrkt merhaba kızım da geç döndü geç doğdu normal doğumdu 38. Haftada döndü ben internetten emeklemek iyi geliyor diye okudum 4 günde döndü isterseniz bi deneyin bende belki o ise yaradı belki donesi vardı
Busratm atiyekrkt Canım benim ki çok geç dönmedi 33 haftalıktı döndüğünde. Ama ben çevredekilerin bebeklerinin daha erken döndüğünü farkedince biraz araştırdım. En risksiz olanı bana. Emeklemek ve secde pozisyonu geldi. Emeklemeyi çok yapmadım ama gün içerisinde 2 şer 3 er dakika secde pozisyonunda kaldım. Kalçamı kaldırabildiğim kadar kaldırdım. Yer çekimiyle dönebilsin diye. Bilmiyorum etkisi oldumu ya da zaten dönecek miydi ama 2-3 gün içerisinde dündü çok şükür. Dönmezse de vardır onda bir hayır.
Elif_gur12 atiyekrkt ilk hamileliğimde herşey normal doğum için müsaitti ama 38. Haftada oğlum ters döndü doktor hemen görür görmez ertesi gün sezeryane aldı beni
kar_kristali Yaşamadım canım Allah yardımcın olsun inş normal doğurursun.. 41.haftaya kadar yolu var inş döner.. Bazen doğuma yakın döndüklerini duymuştum içinizi ferah tutun inş
atiyekrkt kar_kristali çok teşekkür ederim. Allah razı olsun, Amin inşallah bakalım artık hayırlısı hakkımızda 😊🤲🏻
atiyekrkt Fatovebebegi çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, denemekte fayda var mutlaka deneyeceğim 😊
atiyekrkt Busratm evet bende biraz araştırdım farklı uygulamalar var ama doktorum herhangi birşey önermedi malesef, dediğiniz gibi secde pozisyonu ve emeklemek denenebilir yöntemlerden mutlaka deneyeceğim. Tabiki vardır bir hayır hakkımızda hayırlısı bakalım. Tavsiyeler için çok teşekkür ederim 😊
NurseB atiyekrkt koltuktan baş aşağı yere doğru bir egzersiz var youtube da çıkar. Ben doktoruma danışarak onu yaptım döndü
atiyekrkt NurseB evet o egzersizi gördüm ama biraz tehlikeli bi egzersiz o yüzden hiç yapmayı düşünmedim
NurseB atiyekrkt bende doktora sorup yaptım ama gebeliğin riskli değilse yanında biri olduğu sürece bi sıkıntı yok yapmakta çok da tehlikeli değil ben pilates yaparken daha zor hareketler yapıyorum :)
atiyekrkt NurseB riskli değil çok şükür o konuda bir sıkıntı olmadı. Ama bu saatten sonra o hareketi bile yapmamın faydası olur mu bilmiyorum 🤷♀️ yine de teşekkürler 😊
busratunk5 atiyekrkt bende aynı sorunu yaşadım bebek iyice büyüdüğü için hareket alanı daraldı ve dönmez artık benim gibi sezaryen olursun heralde sen de
atiyekrkt busratunk5 hayırlısı bakalım hakkımızda ikimiz içinde nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun ne diyelim
Tulay88 atiyekrkt benimde 36+5 bugün kontrole gittik hala ters 39.haftada zorunlu sezeryan dedi doktorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
atiyekrkt Tulay88 Amin inşallah size de kolaylıklar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı
Yildiz20 atiyekrkt kizimda inat edip dönmemişti mecburi sezeryan olmuştuk son dk bile kafa tepedeydi yemek bile zor yerdim baski uyguluyor gibi bi his vardi gogus kafesime böyle…Saglikla gelsin insallah olsun🙏