Mrvug kaçıncı haftadasınız? Benim çatlamaya başladığında kaşınmaya da başladı

Esraslc 24 haftalık şuanda baya kaşınıyorum acaba birşey alerji mi yaptı diye düşünüyorum çok fazla kaşıyamiyorum da korkuyorum bişey olursa diye

Mrvug bol bol nemlendir çatlayabilirsinn soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı kullanabilirsin hem sağlıklı hem bol nemli ✌🏻

Genelde catlak olduğunda kaşınıyor

Mrvug çocuk büyüdüğü için karın geriliyor kasıma sakın catlarsin hep ben 27+5 günlüğüm ve çok kötü kasiniyor göbek deliği yanların vazelin kullaniyorum devamlı nemli tut

Mrvug bebek büyüdüğü için derin geriliyor ve çatlamaya başladığı için kaşınıyor canım. Tırnaklarınla kaşıma çatlatır derini. Çatlak için birebir çözüm badem yağı. Ben tatlı badem yağı kullanıyorum 4. Aydan beridir 39 haftalık olduk ve hiç çatlağım yok. Hergün yağla göğüslerini karnını kalçanı kasıklarını olabildiğince yağ sür hergün. Bol bol su iç ve tırnaklarınla kaşıma 🤗🤗

Hkose_972 benim malesef ki alerjiymiş isilik bilir misiniz karnım aynı onun gibi oldu ve inanılmaz kaşıntı vardı. Dalin Bebek yağı kullanıyordum o yapmış 😔