Hurim07 Son 10 günümüz kızımla ama hic bir belirti yok gelesi yok kızımın bide derler ya kız lar erken gelir diye 😄hani nerde bizimkinin keyfi yerinde galiba 😊😍😍
buketlmz Hurim07 demekki😂 ya doğumdan önce mide bulantısı olur mu acaba? Benim son 7😊 dün gece midem bulandı da
Hurim07 Irem_duz bi kac gun önce banada oyle yediğim sürek li ağzıma gelir oldu o kusmadim ama yürüş yaptım oyle gecti
Irem_duz Hurim07 bende kusmadim ama midem bulaniyo kasiklwrima sanci girdi jarnim agriyo belim agriyo
Hurim07 buketlmz valla oluyor herhalde benimde oldu cunku gecen gün 😊ben tavuktan tiksin eşime tavuk sote yapacaktim ama gözümün önünden canlandirdjm bi an midem bulandi o yuzden yapamadjm akşamına yedigim yemeğe midem bulandi
Hurim07 Miranmiray az önce doktordan geldim son 8 gun daha tam aşağı inmemiş dedi doktor haftaya kadad gene beklicez bakalim 3300 olmuş benjm kizim boyumuz 50 üste olcsk diyor doktor 😊artik gelse ne iyi olcak
denizkuzum Bizim dün kontrolümüz vardı nts de sancı çıkmadı yorgunluktan uyumuşum bebekte uyumuş kalp atışları yavaştı hareketleri artık çok azaldı sizinde böylemi kızlar yer dar diyemi artık yoksa endişelenmelimiyim
Hurim07 denizkuzum ayni seyi doktora sordum bende bugun yer daraldıkça hareket azalir dedi ama takjp et hic hareketsiz de olmaz dedi bende az once geldim son 8 gun sanci bisey yok hersey guzel ilerliyor çok şükür ama bakalim haftaya ne olcak
Busravebebegi denizkuzum merhaba benimde bebeğimin haraketleri azaldı doktor 5in altına düşerse hemen gel demişti
Miranmiray Hurim07 Aynen canım ya benimkide başı aşağı inmiş ama daha kanalda değil 1 cm açıklığım var 37 den beri şimdi 39+5 olduk
Hurim07 Miranmiray gelmeye niyetleri yok bizimkilerik galiba hayırlısı saglikla gelsin artik nediyelim geç olsun😊