inancin_annesi Seval22 evet canım bende gördum. Ya ztn doktor dun normal evet zor dedi ama kendını hazır hıssedersen skıntı yok, ama panık yaparsan kendınıde bebegıde rıske sokarsn dedi. Bız zorlanınca sncta onların ısıde kolay olmuyor onlarda riske gırıyor.
Seval22 inancin_annesi yani doktor riskli görüyorsa kordon dolanmışsa bebek ters pozisyondaysa normal diye diretme’nin anlamı yok bebeği riske atmak çok gereksiz
inancin_annesi Seval22 bene doktorumu cok sevıyorum kuzenımde orda dogurmus. Şey dedi var yenıdogan bölümü oglu 1 gece küvezde kalmıs ve yanına getirmişler ücrette almamıslar orda dogurdugu için
Seval22 inancin_annesi doğrudur canım belki yeni açılmıştır bizim doğum yapan hocalar 5 6 sene olmuş oraya gideli belki o zamanlar yoktu sonra yapıldı ben yeni evliyim ve yabancıyım burda o yüzden başkalarına sordum bide hastane okulumun karşısında tenefüste bile gidip muayne olabiliyorum artık son zamanlarda bol bol gidip ntsye falan girerim herhalde 😂
Tgcy Seval22 inancin_annesi burdaki bi tane arkadş bnim arkadşm bide yeni doğan yoğun bakım ünitesi var ama bende öle biliyorum
Seval22 inancin_annesi evet özel eğitim öğretmeniyim rehabilitasyonda çalışıyorum doğumda hasar görmüş çocuklarımda var o yüzden dahada pinpirikliyim bu konuda ve çok hassasım Allahım sağlıkla sıhatle almayı nasip etsin normal sezeryan farketmez yeterki sağlıkla olsun 🙏
Tgcy inancin_annesi benfe yeliz hanıma gidiyorum ama sezeryanck değil normal doğumda yapıyor arkadşm 42 haftaya kafar bekledi artık gelmeyince mecburen aldı sezeryana
Busra221 inancin_annesi 38 de dönende var doğum anında dönende var bende 32 yim. Poziyosunu bilmiyorum 1 aydıe gitmedim
inancin_annesi Seval22 bende lisede ozel egitim bolumu okumustm bilirim :) evet canım saglıkla kavusalım yavrularımıza insallah hayirlisiyla💙