inancin_annesi Kızlar bu hastaneye gidip doğum yapan veya suan kontrollere giden arkadaslar varmı ???
Seval22 inancin_annesi ben gidiyorum canım yeliz hanıma memnunumda ama değiştircem yeni doğan yoğun bakımı yokmuş bide doğumlarla ilgili şikayetler duydum
inancin_annesi Seval22 bende yeliz hanıma gidiyorum. Yenidoğan varya nasıl yok ben sordum özellikle. Olmasa ztn dogumhane olmaz dediler
Seval22 inancin_annesi bana yok dediler hatta okulumuzun anlaşmalı hastanesi %40 indirimli gidiyoruz ve diğer hocalarda yoğun bakım yok diye değiştirdiler hastaneyi hastaya gidicem ikili tarama için sorucam tekrar
Tgcy inancin_annesi benfe yeliz hanıma gidiyorum ama sezeryanck değil normal doğumda yapıyor arkadşm 42 haftaya kafar bekledi artık gelmeyince mecburen aldı sezeryana
inancin_annesi Seval22 canım benım orda bir arkadaşım çalışıyormus şimdi sordum radyoloji bölümünde kendisi. Kim yok dedi diyor yenidoğan yogunbakımı var dedi, Bilgin olsun
inancin_annesi Busra221 ama benim bebek ters durıyor birde kafayı iriymiş biraz zorunluda olabılır bende normal yapamam ztn panik atağım. Ama değiştircem galıba nereye gidicem bılmıyormm
Seval22 Busra221 ben yeliz hanımı instegramdanda takıp ediyorum doğumlarını paylaşıyor ve çoğu normal doğum hatta dün tam 9 tane normal doğum yaptırdı
Busra221 inancin_annesi anladım canım zorunluysa bilemem ama zorunlu olmayan tanıdıklarımı bile sezeryan dedi o yüzden dedim kaçıncı haftadasın belki doğum pozisyonuna girer
inancin_annesi Busra221 32 haftadayım. Ama bayagıdır makat asagıda duruyor nasıl döncek yeride daraldı :)
Busra221 inancin_annesi 38 de dönende var doğum anında dönende var bende 32 yim. Poziyosunu bilmiyorum 1 aydıe gitmedim
Seval22 inancin_annesi bende şimdi hastanenin sitesine baktım var yazıyor çok sevindim buna çünkü doktorumdan memnunum hemde okulumun indirimi var doğumum muayeneler yarı fiyatına benim için çok iyi olur
inancin_annesi Seval22 bene doktorumu cok sevıyorum kuzenımde orda dogurmus. Şey dedi var yenıdogan bölümü oglu 1 gece küvezde kalmıs ve yanına getirmişler ücrette almamıslar orda dogurdugu için
inancin_annesi Seval22 evet canım bende gördum. Ya ztn doktor dun normal evet zor dedi ama kendını hazır hıssedersen skıntı yok, ama panık yaparsan kendınıde bebegıde rıske sokarsn dedi. Bız zorlanınca sncta onların ısıde kolay olmuyor onlarda riske gırıyor.
Tgcy Seval22 inancin_annesi burdaki bi tane arkadş bnim arkadşm bide yeni doğan yoğun bakım ünitesi var ama bende öle biliyorum