Selincansu123 Minikasafannesi çok geçmiş olsun acil şifalar benimde tek korktuğum şey bu :(( belirtileriniz varmiydi nasılsınız
Turtaliblog Minikasafannesi Allah şifanı versin Canım üzülme. rabbim büyük. Dışarı falan çıkıyor muydun nerden kaptın acaba ☹️
Minikasafannesi Selincansu123 Selincansu123 Amin Allah razı olsun 🤲🏻 evet belirtilerim vardı bende normal soğuk algınlığı olarak sandım. Sonra temas ettiğim yakınımın pozitif olduğunu öğrendim gidip hemen test yaptım sonuç benimde pozitif çıktı..
Minikasafannesi Turtaliblog Amin Allah razı olsun. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Maalesef dışardan kapmadım bir yakınımdan kaptım..
Minikasafannesi yefeninannesi Allah razı olsun. Evet belirtiler vardı ama ben soğuk algınlığı olarak düşündüm sonra temas ettiğim yakınımın pozitif olduğunu öğrendim gidip hemen test yaptım bende maalesef pozitif çıktım.
Minikasafannesi inancin_annesi Amin Allah razı olsun🤲🏻 Çalışmıyorum ve bende bazı belirtiler vardı soğuk algınlığı olarak düşünüyordum sonra temas ettiğim yakınımın pozitif olduğunu öğrendim gidip hemen test yaptım maalesef bendede pozitif çıktı
turunculuanne Minikasafannesi geçmiş olsunn size ve bebeğe bir şey olmadan geçsin inşallah.. belirtiniz oldu ondan mı test yapıldı?
Minikasafannesi turunculuanne belirtilerim baş ağrısı halsizlik olarak başladı ve sonra temas ettiğim bir yakınımın pozitif olduğunu öğrendim hemen gidip test yaptım pozitif çıktı
Minikasafannesi imrangulll Amin Allah razı olsun 🤲🏻 Evet şuan evde atlatıyorum ilaç tedavisine başladım şükürler olsun ki hemen farkettik