Hduygu Ruzgar18 nerde yaşıyosn hangi hastane burası? Bilgimiz olsun ki aynı şeyleri yaşamayalım. Şikayette bulunmadın mı? Nasıl bi işkence bu ya… allahından bulsunlar .
44gy44 Ruzgar18 çok üzüldüm benimde kötü kötü Bi dogum hikayem var şimdi normalden de korkuyorum sezeryan da care degil bilmiyorum 😞rabbim sana hayırla kucagına versin bebişini şimdi saglıgı yerinden bebegin n
Beterbocek Allah yardımcınız olsun, bu dünya hayatı sınavdan ibaret, yaşadıklarınız çok zor Mükafatı da büyük olur inşallah, ikinci doğum için hiç korkulara sevk etmeyin hem kendinize hem bebeğinize yazık inşallah bu sefer herşey güzel olacaktır sizin adınıza
Ruzgar18 55Esra55 benim basima gelenleri gorseydiniz inanin boyle soylemezdiniz nerde gorulmus ilk hamilelik ilk dogum iki saat sanciyla dogim baslatilir. Bana vurulan igneler suni dogus iyneleriydi adim gibi eminim. Buna gerek yoktu normal insan gibi Sanci cekib dogura bilirdim. Ustelik benim yandigim o ki cocugun kafasi zaten gelmisdi ve beni makasla kesmisdiler o kdar acilmis biryerden bebegimi en azindan incitmeden cikara bilirdiler. Ve son olarak da ben bu doktorun tek boyle vakasi degilim. Eger normal dogumda boyle seyler olabiliyor diyorsunuz yoksa siz de mi boyle canlar acitdiniz?? . Isini iyi bilen bir ebe asla ve asla ne anneye ne bebeye zarar vermez.eger anne normal dogum icin uygun deyilse zaten ebe ona sezaryan teklifinde bulunmalidir. Ben bu basima gelenlerden sonra cooook ginekoloklarin islerini arastirdim dogum dogru yonetildiyinde anne de bebek de zarar cekmez. Allah yardimci olsun butun hamilelere🙏🏻
55Esra55 Ruzgar18 Canim soyle bisey var 2 saatlik 5 saatlik onlar onemli degilki 2 cm olur acikligin ama rahmin yumusaksa zaten bianda bile 10 cm olabilirsinki. Ben senin anlattiklarina gore yorum yapiyorum neticede yaninda degildim. Ayrica sezeryan kararini ebe degil doktor verir biz sadece yonlendiriyoruz
Ruzgar18 Ssvd2 evet canim vallahi benim kesinlikle kotu niyyetim yok Allah bilir ben bir hamile gordugumde onun icin nasil duaci oluyorum sag salim alsin kucagina.
TheMom Ruzgar18 cok cok gecmis olsun, umarim eskisi gibi olur bebisin sagligi 🙏🏻 Bence doktorun ve hastanenin adini buradan kesinlikle duyurmalisin ki diger gebelere ornek teskil etsin ve onlem olsun!! Allah’a nasil hesap verecek bu insanlar! Gebe ya da hasta olmak fark etmez, hastanede yapilan her islemi tek tek aciklamak zorundalar. Yeter ki bizler soralim. O yuzden bu da hepimize ornek olsun, yapilan her seyi bilmek gerek
Busratm Ruzgar18 Öncelikle geçmiş olsun. Şimdi anlamadığım şey o açıklığa nasıl sancınız olmadı. Ben ebeyim. Normal doğumun maalesef ki bir çok riski var ve siz onlardan birini yaşamışsınız. Ben kendi arkadaşımın doğumuna girdim. Arkadaş biraz inat etti normal doğum için. Bebek iriydi ve köprücük kemiği kırıldı biz bunu bebek çıkarken farketti ve bütün doktorları topladık. Acaba sinir hasarı var mı diye panik olduk. Ama onun ki çok şükür iyileşti. Rabbim şifa versin çocuğunuza size de sabır. İnşallah bu doğumunuz çok daha güzel geçer ve bebeğiniz size sağlık ve huzur getirir 🤲🏻
Ruzgar18 Busratm ben ufaq ufaq karnimda agrilar hiss etmeye basladim doktoru aradim gel mauyine edeyim dedi gittim. 2sm acilis var dedi. Ve suyumu patlatdi. Beni odaya aldilar sol tarafina uzan sakin kalkib da yurume bu sekilde acilis iyi olurmus dedi. Ben hastaneye gittdigimde saat 5di ve kesinlikle ben hala dogurmayacakdim cunki agrilarim yavas yavas baslamisdi. Saat 7 olmamisdi daha beni dogum odasina aldilar. Ve benim kesinlikle sancim yoktu. Sonra doktorum aglamaya bana yalvarmaya basladi nolur ikin bebek bogulub olucek . Ben o sira daha da panik oldum. Sonunda beni kesdiler ve bebegimi de ordan saglam cikaramadilar kolu korpucukden kirilmisdi.evet ama sinir de zedelenmisdi. Icim ona yaniyorki bize demedi bebegim kolunun kirildigini. Eger ordaki bir calisan gelib de haber etmeseydi biz oylece cocugu beleyecekdik ve kolu da eyri bitecekdi. Sonra hasteneden cikdik doktorlara goturdum rontgen filan cekildi. Korpucuk evet kirilmisdi o cabuk bitisdi . Amma ne yazikki ordan sinir de zedelenmisdi😔iki sene oldu hala o sinir tam iylesmedi. Evet sukur bu gune yavrumun kolu kipirdiyor agzina gidiyor kafasina gidiyor amma diger kolu gibi degil tutusu filan farkli. Kenardan bazen insanlar farkedib sorunca kolunu neden oyle tutuyor ben o soruya hergun oluyorum. Icimdeki vicdan azabim keskelerim beni olduruyor. Diyorumki keske sezeryana gitseydim ya da nebileyim baska doktora gitseydim.O doktorun elinde o kadar hadiseler olmuski ben saar olmusum duymamisim . Simdi ikinci hamileliyimi korku heyecan icinde yasiyorum. Iki en buyuk dileyim var bu yavrumun kolu tamamen iylessin. O biri yavrumu da hic incieden kucagima alayim🙏🏻
Mommy006 Ruzgar18 Ruzgar18 Allah baska acı göstermesin, bir daha yaşama insallah ve hangi hastane adı ne doktorun söylemekten korkmamalısın… başkasının başına gelmesin istiyorsan isimleri paylaşmalısın…
Ruzgar18 Mommy006 coook tesekkur ederim Amin . Xekinmiyorum canim ben Azerbaycanda yasiyorum. Burda gitdim hastaneye . Soylememin bir anlami yok zaten sizler turksunuz anladigim kadariyla. Yinede yazayim. Goranboy dovlet xestexanasi Şehla”hekim”. Elinde ne qeder olumler olub ne qeder usagi sikest edib dogusda. Ana da ölüb usaq da ölüb. hamisinda da canini pul verib qurtarib. Allaha tapsirmisam onu .
Wonderanne Ruzgar18 Allah şifa versin hayırlı bir evlat olsun InsaAllah Allah yardımcın olsun yeni doğacak olana güzel bir doğum nasip etsin inşaAllah 🤗🌸
Ruzgar18 Wonderanne cooook sagolun gercekden dualariniz benim icin coook onemli Allah herbirinizden razi olsun. Hickimseye evlat acisi gostermesin Rabbim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mommy006 Ruzgar18 Evet, ama Azeri anne adayları da fazlaca kullanıyor uygulamayı. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🙏🏻 Sağlıkla kalın 🙏🏻
Mine_Nur123 Ruzgar18 yaaa inanamıyorum bunu yapan bir doktor mu😔onlara guvenmicez de kime guvenicez.Gerçekten yazık günah yani senin çocuğunun vebalini nasıl verecek.Allah merhametli doktorlarla en önemlisi insan olan doktorlarla karşılaştirsin
Zeyyaleyyy Ruzgar18 Okurken gözlerim doldu çok geçmiş olsun inşallah sağlığına kavuşur..Şimdiki bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim ❤️
Ruzgar18 Zeyyaleyyy allah razi olsun her agizda bir dua var getcekden dualariniz benim icin o kadar onemli ki. Allah her birimizi sag salim yavrumuza kavustursun. Ben dogumda o kadar tikis yedimki iki ay aldi tikislerimin sagalmasi hic birini hatirlamiyorum hepsine deyer . Amma yavrumuza birsey olmasin🙏🏻