Merhaba guzel Anneler. Oncelikle Allah hepimizi dardan kurtarsin. Simdi geleyim dogum hikayeme. Benim dogum hikayem hic de beklediyim gibi toz pembe olmadi. Ben aylarla o dogum animin ahyelini kurmusdum asla ve asla sezeryandan yana degildim
hep normal dogum Arzuladim ve onun hayaliyle 9ayi iple cekdim. Malesef hicbirsey arzuladigim gibi olmadi. Agrilarim basladiginda doktora telefon etdim az az agrilarim var dedim.gel kontrole dedi ve ben hemen gitdim tabio ilk dogum tecrubesizim. Bakdi ve iki parmak acilisin var dogum basliyor dedi ve beni bir odaya aldilar. Sol tarafina uzan hic kipirdama dediler.ne deseler yapiyorum cunki tecrubesizim.annemle kayinvalidem de yanimda. Doktorun hemsiresi 15-20dak bir gelib bana bir iyne yapiyor. Ben o surede hep uzandim kalkip gezmek olmazmis.2saat olmadiki doktor geldi ve acilis tam dogum odasina gidelim dedi. Annemler sasirdi tabii. Doktor ne cabuk? Ilk dogum bu kadar suretli acilis nasil oldu? Doktor da evet merak etmeyin hersey tamam dogmaya gidiyoruz dedi ve beni dogum odasina aldilar. Doktor sancin geldiyinde ikin diyor ama benim sancim yokki… sanci gelmiyor . Doktor ikinman gerek bebeyin kafasi gozukuyor. Ben ikiniyorum tabii ama hic sancim yok yalandan ikiniyorum. Doktorum aglamaya basladi yalvaririm ikin bebek olucek bebek bogukuyor. Ben o Sira daha da heyecanlandim doktor bana yalvariyor ben doktora. Icime vacum alarati saldilar bebeyi cekmek icin ama cihaz bozuk kirilip icimde kaliyor doktorlarin ustu basi kanima boyanmis. Ben ise sokda korku icinde ne olub bitiyor anlamiyorum sadece ikiniyorum. Ama hic sancim yok. Ben sonradan anladimki o iki saatlik odada uzandirdiklari muddetce bana suni dogum iyneleri yapmislad benim aslinda vaktime vardi arkadaslar. Sadece doktor beni suretli dogum yaptirmak icin iyneler vurarak acilisi guclendirmis ve bebek iki saat icinde artik asagi dusmusdu. Ben sancimi kendim cekemedim. Devriyeni teslim vereceklerdi diye beni hemencecio doguzdurmak istediler. Bebegi iyneyle salmisdilar asagi kendi sancilarim guclenerk gelseydi benim ikinmak icin sancim olurdu.Sonunda beni kesdiler bebeyi cikara bilmek icin. Ama yinede bebeyimi ordan saglam cikaramadilar bir kolunu kirdilar. Cocugum brakial pleksus. Iki yasi var hala tam iylesmedi. Ve iki sene gecse de ben hala o dehsetli gunu unutamadim. Hayatimin en guzel gununu boyle korku icinde hatirliyorum. Tek arzum dileyim oglumun kolu tamamen iylessin. Canimi bile veririm onun kolu icin. Simdi ikinci defa hamileyim. Hic beklemediyim anda Plansiz sekilde hamile kaldim. Birincinin travmasini hala atlatamadim ama Allah boyle kismet bildi demekki koruna koruna hamile kaldim. O kadar cok korkuyorumki. Insallah bu bebegimi sag salim kucagima alirim yoksa gercekden deliririm zaten oglumun kolu benim kalbime omurluk yara… okuyan gozleriniz var olsun. Bunu yazmakda maksadim o ki siz siz olun doktorunuzu iyi secin ve asla kesinlikle parayi dusunmeyin. Ben parayi dusunub devlet Hastanesina gittim. Hala acisini cekiyorum ne kadar para tokuyoruz ama olanlari deyisemiyoruz…