dd25 geçmiş olsun canım rabbim evladını sana bağışlasın inşallah bn 24. Haftada serklaj oldum benim geç oldupu için biraz riskliydi 1 cm yakın açılmam ve rahim ağzı uzunluğm 13 mm olmuştu acil serklaj yapıldı şuan 29 haftaya girdik çok şükür doktorun serklaj kaçıncı haftada olcak dedi bilmiyorum ama sana tavsiyem serklaja kadar kendini fazla yorma dinlenmene bak serklaj olduğunda rahim ağzı uzunluğun daha iyi olur ozman serklajdan sonra ilk 3 hafta çok önemli ben sürekli yattım sadece wc için kalktım daha yeni yeni doktorum yürüyüş vs yapabilceğimi söyledi tabi kendimi yormadan bol su iç günde 3 litreye yakın su içki enfeksiyon riskin en aza insin günlük iç çamaşırınk değiştir temzliğine dikkat edersen allahın izniyle hiç bi sıkıntı olmaz bol bol dua et moralini yüksek tut erken dönemde yapılcağı için serklajın daha iyi tutcaktır benimki biraz geç yapıldığı için riski çoktu ama çok şükür şimdilik iyi gidiyorz inşallah hepimiz son haftaları görür bebklerimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşturz ♥️