Edauysun Kızlar günaydın ya 32+5 im 10 gün oldu doktora gideli herşey yolunda dedi şükür 🙏🏼 Ama azck süpürge yapayım balkon yıkayım kalçam belim bacağım kopuyor kızlar sizdede oluyormu aslında cok iş yapmamaya çalşyrm ama yanlızım malesef haftada birde olsa süpürge acıyorum su zor oturdum agrıdan😢
Dmrasln Edauysun Canim 34 de benimde öyle olmuştu cok bir iş yapmamıştim da nst girmiştim cok az sanci çıkmıştı doktor bise yapma yat dinlen demisti. Simdi 36 olduk sknti yok cok sukur. Kendini yorma iş falan yapma dinlen yat inşallah
Nnur1 Edauysun aynı şeyi yaşadım iki gün önce. 32+4 ken evi sildim süpürdüm ama sırtım belim mahvoldu. Oysa her zaman yaptığım işti ama demek ki artık daha az yapmamız gerekiyor. Dün gece de nefes darlığı yaşadım bunlarla beraber. Sabaha dinlenmiş olarak uyandım daha iyi hissettim kendimi 😣
Merdgn Edauysun Ben de öyleydim 32+4’üz. Çok takıntılıyım temizlik konusunda hep iş yaptım. Şimdi yatıyorum hiç bişey yapamıyorum.
Msal Cnm benmde o haftalarda oyleydi bende durmadan temizlik yapiyordum biraz takıntılıyım cunku 35+2 gunlugum suan sukur gecti artk zamanla gecer ya allah yardimcimiz olsun
Edauysun Msal bende öyleyim eşim yapıyor Allah razı olsun ama oda işte olyr snc olrak duramıyor insan ama bebeklerimiz için yapmıcaz artk kuzum baksana yaptkmı biz üzülüyoruz agrı sorun degil sadece korkuyr insan
Msal Edauysun evet kuzum allah yardimcimiz olsun biz uzuluyoz sonunda ya bisey olursa bebislere diye bide agri çekiyoz ustune yapmicz artk az kaldi zatn sag saglim evlatlarimizi kucagimiza alalim ins
Naime_mva Benim 21 haftadan var canım o ağrılar😣😣😣 ev işlerini yapmak,yemek pişirmek,artık korkulu rüyam😣😣😣Birde eve misafir gelince ben şok ben iptal😭😭😭😭
Edauysun Naime_mva ben hc kabl etmiyorum zaten pandemiden gelmiyordu smdide valla agırlıcqk gücte degilim😔
Edauysun Merdgn bnde öyledim bebek dönmüştü banada yatş vermişti 10 gün yattm hep sonra baska bir doktora gittim bebek başı yukara dönmüş gez dolaş dedi ama nerde🙄
Kiymetlibebek Edauysun bnde öyle hemen yoruluyorum canim ama.bende yanlzm.mecbr yapiyoruz artik yavas yavas dinlene dinlene yapicas 🙈