Zaem FeyyazZeynepBabayiit hareketlerni hssedebliyor musn bn hsedemyorm bde gogus hassasiyetm gcti ndense 😞 bnmkide 15 haftalik
FeyyazZeynepBabayiit Zaem hayır hala hissetmedim hareketlerini hissederiz inşallah artık , benim göğüs ağrım ve karıncalanma oluyor uç kısmında
Mzeynepp TubaSari ben tersini söyleyim, kıza hamileyim ve basen falan çıkmadı, göbek var, önden bakınca anlaşılmıyor. Yani senin anlayacagın annenin vücut tipiyle alakalı, bebeğin cinsiyetiyle değil de.
Marpling TubaSari erkeğe hamileyim herkes kesin kız demişti.basenler büyüdü göğüsler büyüdü karnım yok yayvan .ben de hiç biri tutmadı.hep ekşi yedim hiç kusmadım 😁
Heather TubaSari normalde de hemen basene alırım ben gebelikte de öyle oldu. Cinsiyetin belirtisi falan yok bence herkeste farklı şeyler oluyor🙂
Babiessss Benim de erkek. Basenlerin göğüslerim büyüdü. Ve canım sürekli ekşi istiyor. Yani ye ekşiyi doğur ayşeyi diye bişey de yok ☺
Estur TubaSari pek alakası yok canım benim oğlum olacak karnım sivri çıkmaya başladı evet ama basenlerim zaten kilo almaya çok müsaittir bir tek orası büyüyor 😂😂