TubaSari İyi akşamlar hamişler merak ettiğim birşey var erkek bebeğe hamile olupta basenlerden kilo alan var mı genelde koz bebeğine hamile okumca basenler çıkıyor diye biliyorum ama böyle olan var mı?
AyeHakanKrk TubaSari ben normalde basenden kulp alan biriydim hamile olunca karnım sıvrıldı 6. Ayıma gırıcem 2.5 kılo aldım basen duruyor göbek sivriliyor son aylarımda basenden alırmıyım bıkmıyorum ama suanlık bu durum
FeriDee TubaSari bnde de kalçalardan aldım göbeğim yuvarlak. Erkek cinsiyetimiz. Kız olunca daha yaygın bi karnın oluyo diye biliyorm
FeriDee TubaSari https://www.instagram.com/p/BhtMz85HWvA/ Bu sayfada bi foto var erkek kız farkları yazıyo bnde bayası tuttu bi bakın isterseniz
Melegimveben TubaSari erkek bebek annesi olarak sadece göbüşüm var 😍👶🏻 ama hissettim ben erkek olduğunu canım rüyamdada gördüm 🤔👶🏻💙 ilk 3 ay çok kustum sonradan toparlandım hala bi göbüş var daha kilo almadım🤗
FeriDee Melegimveben bn öğrendiğim ilk günden beri erkek hissettim içime hep doğdu eşim de öyleydi sonra öğrendik ki erkek.
Melegimveben FeriDee bende hep erkek hissettim rüyamda gördüm eşimde hep erkek dedi hatta erkek olduğunu söyleyince doktor şaşırmadım bile🤔
Fatmafatma TubaSari alakasi yok benim bebeğimde erkek basenimde var sivri karnimda var göğüslerimde oldukca buyudulr karnim cok yayvan dill sadece o uyuyor erkek sivri karin olurmus tek uyan o bende
Zaem TubaSari oglusuma hmileyim klcalrdan kilo aldm we tuzlu tatli yemeyi cok istyo cnm krnimda dha cikmdi 🙄
TubaSari Zaem Benimde öyle canım ye taliyı cıkar hakkıyı ye ekşiyi cıkar ayşeyi derler ama benim canımda ikisinde çekiyor
Pinarsalih TubaSari erkek bebeğe hamileyim 30hafta 4günlük ve sadece karım bölgemden kilo aldım sivri bi karnım oldu basenlerden almadım
3melekannesi TubaSari bnm ikinci hamileliğimde bebeği erken hissetmiştim hareketlerini komşum erkektr o erkek bebek erkenden hissettirirmiş kendini öylede oldu 3.cü bebişi de geç hissettim kız 😃
TubaSari 3melekannesi Allah allah benimde kızdı ama bende erken hissetmiştim şimdi yine hamileyim17 haftadan sonra hissettim baya baya oynuyo uzanınca müzik falan calınca baslıyor kıpır kıpır ilk kızım erik dalını karnımdaylen cok sevmişti oynuyodu doğdu o müzik çıkınca başlıyor oynamaya karnımda alıştı erik dalını oynamaya🤣🤣
TubaSari Teşekkürler hepinize benimde ilk kızımda karnım top gibiydi basenler vardı gören erkek mi diyodu yine hamileyim rüyamda erkek bebek falan görmüştüm adı bile belliydi ama dr kıza benziyo dedi yine basenlerden kilo aldım karnım da öyle yaygın büyük değil 19+3 üz yarın detaylıya giricem bakalım değişmediyse yine bi kızımız olucak🙏
Merveazra TubaSari bi kızım vardı onda hiç bilmedim ama şimdi oğlum. Olacak inşallah tek belirti aşırı sinirliyim her şeye çabucak sinirleniyorum hiç tahammülüm yok ve bunun farkındayım engelde olamıyorum kendime
FeyyazZeynepBabayiit İyi akşamlar benim erkek bebeğim olcak nasipse 13. Haftada öğrendik , hamileliğimde çok yoğun olarak tatlı yiyorum ve basen de değişiklik olmadı ama göbeğim sivri ilk 3 ayımda mide bulantım ve kusmam çok oldu şimdi azaldı 15.haftaya gircez nasipse
Zaem FeyyazZeynepBabayiit hareketlerni hssedebliyor musn bn hsedemyorm bde gogus hassasiyetm gcti ndense 😞 bnmkide 15 haftalik
seray_35 TubaSari ben intte yazan ayni erkek bebek belirtilerini yasadim ama kizim olucak kisiden kisiye degisiyo sanirim net su bu demek yanlis olur