Mehtee Deletedmom272 canım bana son dakka golü atmazsa hamileligim karnimda hic catlagim yok bu kadar buyumesine ragmen distan tabikide besle krem yag nemlendir ama en onemlisi bol su icip vücudu ictende islak nemli tutmann kuru vucut daha cok catlar unutma.
sevara 13 haftalık bende sabah hiç yok karnım ama akşama doğru çıkıyor yedikçe 😅 ve gaz oluyor herhalde. Ama küçük göbek çıktı ve çok aşağıda.
Bahaargzd Deletedmom272 2 aylığım göbüşüm çıktı çok fazla değil tabi ama belli oluyor. Zayıf olduğum için sanırım😊
Gelincikkk Deletedmom272 benim şuan 2 aylık ama massallah 4 aylık gibi 2 gebeliğim bu çok çabuk büyüdü ☺️
Tugba81 10 haftalığım 1 hafta öncesine kadar çok şişti ama şuan biraz indi hafif bir göbüş var belirgin oluyor 🥰
Dila_06 Deletedmom272 sorma benimde öyle 1 hafta sonra 3 ay biticek 12+5 son bi haftadır acayip bi göbek oluştu
Dlrdngl Deletedmom272 iç karını geniş olanların son üç ay çıkıyor benimki geniş değil herhalde çıktı karnım zaten adet olduğum zamanlarda da hamile gibi oluyordum şimdi gibisi kalktı😂bu arada 14 haftaligim
RengarenkKelebek Deletedmom272 bende yalnız olmadığıma sevindim ama güzel bir duygu onunla birlikte büyümek 🦋🦋🥰🥰🧿🧿🧿
DerinAy Deletedmom272 12.haftada baya belirgindi ama ben 8.haftada bile görüyordum şişkinliği. Şimdi 17.haftadayız baya var🌸