Mom72727 Merhabalar 22 haftalık gebeyim 2. Kızıma hamileyim ondan ötürü çoğu eşyamız var ama eksilerimizde var tabi 😊 Siz başladınız mı alışverişe nasıl gidiyor 2. Dalga daha fena olacak gibi gözüküyor acaba bende şimdiden alsam mı diye düşünüyorum 🙄
2nciminik Mom72727 birkaç kişiden daha duydum ama o haberi göremedim şehir dışına çıkma durumum var ne alışverişe eli gidiyor insann nede biryere gitmeye doğal olarak.
Dumannn Mom72727 18 haftaligim hicbir sey almadim henüz. 20.hafta bitsin ondan sonra almaya baslayacagim. Üç dört seferde toplu olarak halletmeyi dusunuyorum. Ondan sonra da feristahi gelse beni disari cikartamaz😂
Bsrlmnemr Mom72727 27 haftalığız geçen hafta 0-3 aylık şeyleri tamamladım (kıyafetler) biberonları da aldım. Banyo malzemeleri, ateş ölçeri falan kaldı onun dışında dolaplarını yaptıracağım ve park beşik alacağım ama 30. Haftalara gelince hallederim onları. Baya da şey varmış valla 🙈
Mom72727 2nciminik açıklama yapmıyorlar henüz 2. Dalga olarak ama vaka sayıları artıyor haftasonu da sınav var kimse de kalabalıktan kendini çekmiyor onun için kaçınılmaz duruyor
Mom72727 Dumannn insan hareket etmeyince de kötü oluyor ben temizlik yapayım o gün ağrıdan ağlayacak oluyorum yürüyemiyorum evde de spor yapmıyorum 🙄 Elini çabuk tutmaya bak canım sanırım bende bugün çıkıp eksikleri alacağım gibi duruyor 😃
Dumannn Mom72727 ahh evet gittigim hastane evime 12 dk uzaklikta yuruyerek. Uc gun boyunca baldirlarim agridi yureyemedim😂😂😂
Burcuyildiz Sevendays bugun ilk defa işe çağırıldım, özel araçla gittim, İstanbul Esenyurt tan geçtik, şok oldum, kimseeee ya kimse maske takmıyordu, bence Esenyurta ait hastalık tablosu yapılsa çoğu burdan çıkacak, cok rahatlardı, ben rahatsız oldum
Mom72727 Bsrlmnemr olmaz mı 😃 2.lerde onlar olmuyor işte 🤭 Benim büyüklerin hepsi var Bi kendime alacaklarım bir de bebeğe kıyafet bakım eşyaları vs 😃
cansel30 Mom72727 ben beşik bebek arabası bez ve biberon hariç onları daha almadım herşeyi internetten aldım evet insan bakıpta almak istiyor özeniyor ama dikkatte etmek lazım bu arada 24 haftalığım sende al derim
Mom72727 cansel30 benimde büyüklerin hepsi var küçük şeyler alınacak bir de bana ait olanlar işte 🙄 alsam mı onları da dedim de ortalık kötüye gidiyor gezerim diye düşünüyordum kötü oldu bu
Tubayuksel Bende internetten alışveriş yaptım mecbur bu durumda çıkamam büyük alışverişede bi kerede alıp çıktım bi mağazadan dolanmadan son zamanlar zor oluyo insan agırlaşıyo iyiyiken almak lazım 🙂🙂
Mom72727 Tubayuksel Mihrimah41 yumukeller @Rezoo alışverişi nerelerden yaptınız internetten kızlar 😊 büyük siteler haricinde acaba
es_es Mom72727 1.dalga daha bitmedi ki 2.dalga gelsin.. daha ilk dalga ve gayet dedevam ediyor yayılmaya