Grimsi Zeynep_cagdas Suan zaten yas incir çıkmadı ben kurusunu yiyorum:) Amiin diyorum güzel dilekleriniz için 🌺
Mira16 Merhabalar şuan sizin belirttiğiniz gibi aynı şekildeyim. Dün kanamam oldu dr progestan fitil verdi şuan yok ama çok açık renkte lekelenmem oldu 6+2 deyim bende dün kalp atışınıda duydum. Siz nasıl atlattınız bu süreci?
Hey123 Mira16 merhaba ben su an 7+3 üm ve az önce siZin dediğiniz gibi önce iki üç damla koyu renk sonra da sıvı ile karısık pembe renk kanama oldu. Neden oluyormus. Sizin durum ne su an. Ben ne yapmalıyım 😞🙏
Hey123 Zeynep_cagdas merhaba ben su an 7+3 üm önce iki üç damla koyu renk sonra da sıvı ile karısık pembe renk kanama oldu. Neden oluyormus. Sizin durum ne su an. Ben ne yapmalıyım 😞
Eymirinannesi Hey123 Dr a gittiniz mi? Bebeğin durumu nasıl Progestan fitil yada hap Pruloton depot iğne verdi mi önlem amaçlı
Hey123 Eymirinannesi az önce oldu bu kanama. Dr gitmedik. Zaten crinone vajınal jeli hergun 2 tane kullanıyorum. Prognova diye bi hapta kullanıyorum. Acilde bişey yaparlar mı kayda deger acaba
1PrensAnnesi Zeynep_cagdas cnm geçmiş olsun hiiiç üzülme sana yine doktor ilaç veriyo bana onuda vermezdi plasenta previa vardı bende yani rahim ağzını yarıya kaptıyordu bebeğim 8.aya kadar her gün kanama(bildiğin adet kanaması ama az değil ped kullanmaktan makat çatlağım oldu düşün) ama rızkı olan bebek her türlü doğuyor allaha şükürler olsun sağlıkla doğurdum 3 yaşına gelmek üzere🙃 sen yeterki canını sıkma allah korur bebeğini birde çok yürüme
BusHa mhbbbera içte kanama varsa ultrasonda görüyorlar ama benim gibi içten kanaması olmayan kişilerinkine alttan bakıyorlar . Yani benim doktorum alttan bakmıştı. Sebebi de belli değil
Merveeeeekurt mhbbbera ikisini de canım, karından kese veya çevrede kanama alanı var mı diye balıuor ve rahim ağzına kapalı mı diye bakıyor. Alttanda rahim ağzı mesafesine bakıyor veya herhangi kanamaya sebep bir dueum var mı diye.
BusHa Ebrdef merhabalar kanama durduktan sonra tekrar etti mi? Şimdi nasılsınız ? Bebek nasıl? Normal hayata döndünüz mü
Ebrdef BusHa benim 14-15 hafta civarına kadar devam etti sonra kesildi, artık hiç sıkıntımız yok 33. haftaya girdik, bebek sağlıklı bende normal hayatıma döndüm uzun süredir
BusHa Aaylin20 10+5 te başlayıp 14+0 a kadar süren kanama ve lekelenmeler de normal mi ? Sebebi yok dendi. Tekrar yaşanır mi
BusHa Ebrdef inşallah benim de bir daha hiç olmaz ve normal bir hamilelik geçiririm . Allah hayırla sağlıkla yavrularımızı zamanında kucaklarımıza almayı nasip etsin. Sağlıkla büyütelim inşallah 🌱
Didem11- BusHa merhaba kanama durumu noldu şuan 7haftalik hamileyim akşam kanama ile acile geldim hala hastanedeyim takip ediliyorum. Bebek kalp atışını duyduk sabah atıyor ama kanamam da devam ediyor. Korkuyorum