Asl34_ Kızlar 9 haftalık gebe olmam gerekiyordu . Ama hatırlayan vardır belki şırnaktaydım askeriyeden çıkamıyordum . Memleketime geldim hemen gittim doktora 6 haftalıkken kalbi durmuş dedi . Başka bir doktora gittim o da aynısını söyledi . Şu an kürtaj için yatış verdiler . Çok korkuyorum . Nasip. Veren de Allah alan da
Burcuyildiz Asl34_ geçmiş olsun canım. Korkma, uyuyup uyanınca bitmiş olacak herşey. Kendini kötü psikolijeyede sokma, muhtemelen 3ay dinlendirir doktorun sonra tekrar gebe kalırsın, bende ilk bebeğimde kürtaj olmuştum, hakkında hayırlısı olsun.
selin4141 Asl34_ Rabbim yardımcın olsun canım sıkma canını Allah büyük elbette doğru zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun çoğu kadınlar düşük yapıyor ilk değilsin sonrasını düşün 🙏
Btl_89 Asl34_ geçmiş olsun kuzum üzülme verende o alanda allah bi daha nasip eder. 3 ay dinlen hemen hamile kalırsın inan buna allah acil şifa versin sabır versin
Asl34_ Burcuyildiz kürtajı nasıl yaptılar peki ? Bana bi ilaç vereceklermiş kanamam olmadı beklenecekmiş sonra kürtaj olacakmışım
Bittercikolataa Hiç korkma canim aynı seyleri yasayan o kadar insan varki bende cinsiyet ogrenmeye gittigimde bu durumls karsilastim cok zor ama rabbim en guzel yerinde agirlayacak meleğini cennette annesine babasina sefaatci olmak icin gitmis yavrunuz🥰 evlat acisi cok zor ama derinliklerine indiginde o kadar guzel muksfati varki cennet kapisinda bekleyip Annemle babam girneden girmem diyecek benimde yavrum 4 ay once gitti cennete orda tanissinlar arkadas olsunlar insaAllah🥰🥰😍
Ozlem-kk Bittercikolataa çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Ama birşey sormak istiyorum kalbinin durmasına yönelik belirtiler var mıydı? Kanamadır, kekedir gibi. Ya da belirtilerin devam ediyo muydu bulantı, kasık ağrısı falan herşey yolunda gibi miydi yoksa bi sorun olduğuna dair belirtiler var mıydı??
Fatihmina60 Asl34_ canım benımde aynısı oldu ılac daha önce dogum yapmadıysan verılır benım ılk bebegımdı bana da ılac verdıler yatırdılar 15dakıkada aldılar ılactan 6saat sonra kurtaj yapıyorlar Rabbım yardıncın olsun
blueberyy00 Asl34_ ağızdan ve alttan bi ilaç verdiler bana rahim ağzının açılmasına yardımcı oluyormus ondan sonra aldilar allah yardım etsin sabrini verir rabbim
Burcuyildiz Asl34_ valla benim cok kanamam vardı, direk kürtaja alıp temizlediler, aneztezi altında 15 dk lık bi işlem, uyandığında hafif adet agrısı oluyor sonra geçiyor, ama o ilaçlıyı olmadım ben.
Asl34_ Ozlem-kk yoktu hiç bi belirti kanamam yoktu. Aortumda falan bir şeyler çıkmıştı ama sebebi bu mu bilmiyorum . Yine çok çabuk açııkıyordum arada mide bulantım oluyordu. Ama ölmüşöişte
Bittercikolataa Ozlem-kk Hayir hiçbir belirtim yoktu benim zaten hamileligimin basindan beri de bulantim vs olmadi. Guzel gidiyordu en son hastaneye gittigimde ultrasonda görüldü
Betuell Asl34_ kan pıhtılaşmasından kalbi durmuştur bi test yaptırın gebelinte iğneye başlayın zaman kaybetmeden
Zuhal1 Asl34_ Başın sağolsun canım inşallah en kısa zamanda anneliği en kısa zamanda Rabbim hayırlısıyla tekrar tattırır🤲🏻
blueberyy00 Asl34_ bu dediğim daha cuma günü oldu ama ilk gebeligimde de kürtaj olmuştum onda bir ay korundum onun haricinde 3. Ay hamile kaldım yani ilkinde sorun olmadi hemen kalabildim ama bunda bilmiyorum nasıl olacak uzun bir süre tedavi görmem gerekecek zaten
elisas-mom Korkma canım benimde ilk hamileliğimde yaşadım 4 haftalikti kürtaj oldum çok korktum ama masaya yatıp odaya gelene kadar hiç brsey hissetmedim çok üzülmüştüm doğuda görevde ailemden tek başıma bı yanımda eşim vardı ama atlattım çok şükür şimdi 14 haftalık hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏❤️üzülme Allah yardımcın olsun yine rabbim verir