Mine_Nur123 Kızlar ben 15+2 haftalık hamileyim arada böyle minik bir kipirdanis hissediyorum sanki içimde balık varmış da hareket ediyormuş gibi.Acaba bu haftada hissetmek normal mi yoksa bana mı öyle geliyor psikolojik olarak
sinber Mine_Nur123 aynı anlattığın şekilde oluyor canım bebek hareketi o gün geçtikçe aynı yerde daha belirgin hissetmeye başlayacaksın
buseyusuf27 Mine_Nur123 bende o haftalarda hissetmeye basladım zayıfım bıde belkı oyuzden ama benım sabırsız ve cok hareketlı bır kızım var maşallh 😊 suan 17+3 üm ac kalınca yada yan donunce hısedıyorm sabkı donme dermıs gbı bazende oyle bır acıtıyor kı karnımın ıcını oyuyorlar sankı 😁
Kubrasnyrt Mine_Nur123 canim bende sanki karnım sizliyormus yaniyormus gibi bir hisle hissediyorum bebek hareketimi acaba ben bagirsak hareketi falandir diye dusunuyodum :)
35ebrar35 2.ci gebelinmi canm bnm ilkte 20 haftada net hissettin suan 15.6 yiz ve ara ara hissediyorum birde cinsiyet ogrendinmi acaba erkek bebek hissettirrmis diyolar
Mine_Nur123 35ebrar35 cinsiyet için yarın randevum var o zaman sorucam ikili taramada kıza benzettim emin değilim dedi dktr bakalım yarın ne dicek
Mine_Nur123 buseyusuf27 canım ben pek zayıf sayılmam 70 kiloyla hamile kaldım ama boyumdan dolayı kilomu pek göstermem birde benim meyva yedikten sonra ve düz uzandığım da hissediyorum bir iki gün hissediyorsam birkaç gün hissedemiyorum sonra tekrar başlıyor minik minik kıpırdanmaya
Mine_Nur123 Kubrasnyrt ayni işte bende öyleeee minik bir kipirdanis hissediyorum ama böyle igne batar gibi hafif canım yaniyo
35ebrar35 Mine_Nur123 banada oyle dedi doktorum canm ama sonra yuzde 90 erkek dedi 18 haftada randevum var bakalm bekliycem
Wonderanne Mine_Nur123 ben o haftada hissettim canim ama benimki pıt pıt kalp atışı gibiydi doktora söyledim olabilir dedi masaAllah size dedi
Mine_Nur123 Wonderanne benimde böyle hafif bir kipirdanis hissediyorum ama böyle iğne batması gibide acıtıyor
buseyusuf27 Mine_Nur123 o normal canım 😊 herzman hısedebılmen ıcın 27-30 cıvarı olması lazm snrm bnde bazen hısedyorm bazen ses yok 😊 bu hafta sonu detaylı ultrason var bakalm kızım kıme benzıyor 😁 darısı sana
Kubrasnyrt Mine_Nur123 evet yaaa aynisini tarif ediyorsun canim igne batmasi gibi hafif canimi yakiyor sanki bebegimizin hareketlerimi yani ayy kurban olurum ben onu verene 🤗🤗
35ebrar35 Mine_Nur123 insallah canm bi kizim var cok sukur rabbmin izniylede erkekse allah onlara omur versin ayrim yok tabi kizda olsa ikiz gibi buyurler de gonul iste istiyo ikisinide tatmak
Mine_Nur123 Kubrasnyrt galiba bebeğimizin hareketi canim🙈🧚♀️ne güzel bir his Allah herkese nasip etsin
Dlktpl Mine_Nur123 ılkınde 17.haftada suan 16 da basladım bır haftadır nerdeyse hıssedıyorum zayıfsan olablir
Mine_Nur123 Dlktpl zayıf değil balık etliyim hamile kaldigim da 70 kiloydum şimdi kaça çıktım bilmiyorum ama kilomu göstermem boyumdan dolayi