Yesimmm93 Hulyarecep kuzum tarama sonuçları değil bunlar normal kan testı sen ikili test için kanı ne zaman Verdin sonuç 1 haftaya anca çıkıyor çünkü
Cicianne Hulyarecep nt 1,5 ise normal sıkıntı yok demektir 2,5tan sonra yüksek risk 3,0 kesin sendrom var demek oluyor. Benim ilk hamileliğimde de 1,5 çıkmıştı sapasağlam doğdu şimdiki 0,7 çıktı sıkıntı yok yani eğer 1,5sa rahat ol sen
Lovebaby32 Cicianne yanlış bilgi sadece ense 3 demek kesin sendrom var demek değil kan değeri hepsınin bi ortalaması cıkıyor ve bu bi risk belirliyor tani değil kesin demek yanlış
seyydac Cicianne Cicianne 3,0 kesin sendrom var demek olamaz bu bir risk testi, kesin tanı koyabilecek bir test değil. 3,0ten yüksek çıkarsa kan testi ile birlikte yüksek risk sonucu verebilir. Genetik yapıya bağlı olarak da ense kalınlığı fazla çıkıyor olabilir, ölçüme göre de değişebilir.
Cicianne Hulyarecep doğru yere bakmışsın şimdi çünkü NT ve Crl aynı yerde yazar crl de baş-popo mesafesi demek. Doktora gittiğinde burun kemiğinide ölçmesini iste eğer ölçmezse
Cicianne Lovebaby32 2,5 tan sonra üçlü dörtlü testler fetal dna testleri isteniyor Allah kimseye yaşatmasın
Ipek3427 Hulyarecep bu idrar yolu enfeksiyonu 2.5 olması lazım büyük ihtimalle enfeksiyon ilacı verirler benimkiğ yüksek çıktı
Huris Hulyarecep nt nin 3mmden fazls olması risk olarak kabul ediliyor evet senin normal görünüyo canım inşallah kan tahlilinde temiz dir
Cicianne seyydac ay kaç tane çocuk doğurdunuz ya maşallah herkes kadın doğum uzmanı kaç kişi gördün ense kalınlığı 3,0 olup sendromsuz doğan çocuk iri bebek bile olsa belirli bi değeri var kemik yapısına göre değerlendirilir ona göre sonuç okunur
seyydac Cicianne çok kişi gördüm bu şekilde konuşmanıza gerek yok. Bunu bilmek için benim çocuk doğurmuş olmam gerekmiyor ayrıca. Sadece ense kalınlığının 3,0 ölçülmesi kesin down sendromu tanısı değildir. Ben kadın doğum uzmanı olduğumu da iddia etmiyorum. Ama sizin gibi de 3 kesin down sendromu yada değil diye konuşamam.