nesly BraAkayBulut Ayyy bu kadar olur eşim bugün Amine Bilge mi koysak dedi bi düşünelim dedim ❤❤ Rabbim isimleri ile yaşatsın bebişlerimizi 😚😚
YesimEmre nesly 3 yaşında kızım var ismi Amine Sare herkes de çok beğeniyor 😌 şimdi oğlum olacak nasipse 😌
DenizYagmur Arkadaşlar Amine ismi anlamı da söylenişi de çok güzel ama kızlarına koymak isteyenler ilerde bu isim kızlarınıza zorluk çıkarmaz mi ? Amine ismini farklı şekilde soyleseler orta okul lise zamanlarında onlar icin zor bir durum olmaz mi
DenizYagmur nesly Amine isminin son harfini değiştirip başka birşey koysalar .. bilmem bu şekilde anlatabildim mi 🙈 tabi bu benim düşüncem umarım beni yanlış anlamazsınız
nesly DenizYagmur Hımmm anladım canım bilmem hiç o yönden düşünmemiştim. Yok yanlış anlamadım canım. Herkesin görüşü farklıdır
merwe DenizYagmur Amine isminin nekadar kıymetli bi isim oldugunu bilen o isimle dalga geçmez işte buda doğru çoçuk yetiştirmekten gelir nacizane fikrim
gulistanm nesly bence amine cunku amine isminde olanlar genelde guzel ve akillilar yani bana mi denk geldi bilmiyorum ama geneli oyle galiba hayirli saglikli olur insallah 🤗