nesly Kızlar eşimle kızımızın ismini ikiye düşürdük ? Çevremizdekilere yüsrayı söyledik söylenmesi zor filan dediler. Amine de hoşumuza gidiyor. Sizce hangisi güzel yüsra mı amine mi ? 😚❤
YesimEmre nesly 3 yaşında kızım var ismi Amine Sare herkes de çok beğeniyor 😌 şimdi oğlum olacak nasipse 😌
Aysehatun nesly baya düşündük eşimle annemle filan bi çok isim olabilir ama böyle manalı bi isim bulamadık tek amine bence çok daha güzel 🙏🏼
nesly Cicianne ikisi de Arapça olsun istemiyorum. Bide yanına Türk ismi istiyorum ikisini kaldıramaz filan da diyorlar. Bilemedim kafam karıştı şimdi ☺☺
Cicianne nesly ya bi Muhammet Mustafa değil ki hadi onu her çocuk kaldıramıyor ama bence çok uyumlu olmuş söylemeside çok hoş Amine Yüsra ❤
nesly Aysehatun Eşim iki isim olsun diyor. Birini Arapça kökenli diğer ismi Türkçe olsun diyor yani tarihi bi isim biz de bulamadık 😄
Aysehatun nesly inşallah bulursunuz bizim cinsiyetimi belli değil öylesine isim bakarken benim aklımda amine vardı eşim çok beğendi ama yanına olan bi isim yok ama mesela amine ece,amine duru filan olabilir türetebiliesiniz canım ilk gebeliğin mi bu arada 😇😇😇
Aysehatun nesly benimde ilk gebeliğim canım 💗 aynen olmuyor dimi bizde düşündügümüzde bişeyi yakıştıramadık açıkcası aminenin yanına, iki isim koymak güzel tabi ama uyumlu olması lazım