Elif1616 Kızlar hamileyken saç boyanmaz diyorlar doğru mudur. Saç kestirmek te öyleymiş. Bilgisi olan var mı
Eemmyy Elif1616 15 gün sonra kontrolüm war doktorumla görüşüp bikaç ay sonra boyatmayı düşünüyorum. Zaten dipten boyatmıcam, dipten 3-4 cm aşağıdan ombre yaptırcam. Koku için de maske kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım sorucam yine doktoruma
Eemmyy Elif1616 kesim konusunda da bebeğimin ömrünün uzunluğunu ya da kısalığını kestirdiğim saça bağlamam. Allah bilir, hiçbirşey ömrü uzatmaZ ya da kısaltmaz tamamen saçmalık bence
Meriwa Elif1616 kesim konusu hurafe eskiler kestirirsen bebeğin ömrü kısalır derler siz bilirsiniz boya konusunda doktorunuza sorun bence sizi takip eden risk taşıyıp taşımadığınızı en iyi doktorunuz bilir
Bebek_uraz Eemmyy ombrenin zararlı olduğunu biliyorum canım işine karışmak gibi olmasın ama bende 8 aylıkken boyattım düz boya attırdım bi sukıntı yaşamadım ama ombre aşırı karışımlı bi de kokusu da aşırı rahatsız edici maskede önlemez o kokuyu burnuma geldi şu an😫😫
S-r-p Benim de saçlarım dolaş dolaş oldu boyalıydı bi de boya da istiyor ne boyatabiliyrum korkudan ne kestirmeye gidebiliyorum virüsten bi de dediğiniz gibi hurafeler var ama tararken bile dolaşıyor nasıl yapacaksak
Eemmyy Bebek_uraz ombre zararlı mıı🥺ee napıcam ben boyatmam lazım doğuma kadar bi defa. Fotoğraf çekimi filan düşünüyorum bu saçlarla olmaz kiii😣😣
Bebek_uraz Elif1616 saçımı da kestirdim düz boya da attırdım bi sıkıntı yaşamadım kuzum ama bu senin bünyenle alakalı bi de bi şey olur doktoruna danış doktorlar bitkisel boya ile boyayın diyorlar
Masal10 Elif1616 doktorumun izni ile 12.haftadan sonra hem kestirdim hem boyattım.. 28.haftadayım yine boyattım
muallim6anne Eemmyy canım aynı durumdayız 6 .aydayım boyaticam ben de ombre . Bu aydan sonra karın büyüyor hatıralarim olsun bebisle
Degisken Eemmyy ombre zararlı değil çünkü dibe değen bir kimyasal yok.solumamak lazım. Ama kuaför olup hemde hamile olan ve tüm kimyasalları solluyan anne adayı çok.
35ebrar35 Elif1616 canm bence onlar hurafe cani berende alanda allahtir ben kizimda yaptim cik sukur biseyini gormesim annem kardesimddde yapti simdi hamileyim onada kestim boyadm ama tabi her ay degil birkelie masus
Damla________ Elif1616 ilk hamilelikte kaç aylıkken yapmıştım hatırlamıyorum ama bunda bir ay falan oldu yapalı suan 22 haftalığım iste üstelik bir hafta arayla kutu boya ole kendim boyadım
Eemmyy muallim6anne bende boyatmak istiyorum canım, fotoğraf çekimi olacak, doğum sırasında filan fotoğraf istiyorum o yüzden boya şart☺️