Rym1904 ben geçenlerde de birine aynı yorumu yapmıştım .. sonuçta birşeyi bilip paylaşmamakta olmaz . Benimde oğlum olcak doğar doğmaz sünnet istemiyordum sonra baktım internette herkes öneriyor yaptırayım dedim … eşimin Arkadaşı var adam dünyaca ünlü bir cerrah googleda gazetelerde boy boy adı var sünneti de ona yaptıralım demiştik … geçen eşimin doktor arkadaşları ile karşılaştık dedik böyle böyle getirelim doğunca sen yap sünnetini . Bize sakın yaptırmayın dedi ne aceleniz var bir buçuk yaşına kadar bari bekleyin illa küçük olmasını istiyorsanız dedi . Çünkü biz anatomik olarak bilmiyoruz ama oradaki deriyi alıyorlarmış yeni doğan bebeğin derisi tam belli olmuyormuş doktorlar siniri kesebiliyormuş ve bu ileriki yaşlarda erken boşalma , kısırlık, iktidarsızlık gibi şeylere sebep oluyormuş çocuk gençlik çağına geldiğinde ve birçok insan sebebin bu olduğunu bilmiyormuş . Türkiye de bir adam varmış doktor sırf bu deformasyon düzeltmelerinde dünyanın parasını kazanıyormuş . Yaptırmayın çocuğun derisi bi
çıksın belli olsun Allah korusun sinirlere denk gelir dedi travma diyorsanız bir buçuk yaşınızı hatırlamıyorsunuz zaten illa küçükken kestircem diyorsan bir buçuk yaşında keselim dedi .. bana da çok mantıklı geldi oyüzden ben büyümesini bekleyeceğim sonuçta bu çocuk ilerde aile olacak yuva kuracak riske atamam bunu bilerek