Minikkuzu ben 10lu hastane çıkışına gerek duymadım yavrum çünkü babaannemiz bissürü yenidoğan 0-3 ay takım falan aldı altlı üstlü o yüzden almadım hastane çıkışı, bir tane 5li hastane çıkışı aldım, zıbın olarak da toplam 10-12 tane falan 0-3 3-6 karışık aldım hepsini 0-3 alma çok çabuk büyüyor dediler tecrübeliler, tulum çok kullanışlı oluyormuş uyurken falan giydirmek için, ben 1 tane almıştım 0-3 ayaklı tulum doğuma kadar 2-3 tane daha falan almayı düşünüyorum, onun dışında da alt pijama aldım 3-4 kadar, onlarda 6 ay diye geçiyor ama mesela bir kaçının kalıbı dar duruyor onları 3 aylıkken giyer mesela, diğer ikisinin kalbı da büyük duruyor onları da 1 yaşın kadar giyebilir, ama tabi bunların hepsi bebişlerin kilosuna da bağlı, ben şimdiden 1 yaş alanlara falan hayret ediyorum asla alamıyorum çünkü gerçekten hiç belli olmuyor kuzenimin bebişi şuan 2,5 aylık çok iri doğmamıştı ama doğumdan sonra güzel kilo aldı maşallah sütü yaradı galiba, kızcağız 0-3 ay tulumlar 1 bile giydiremedi, çocuk 45 günlükken falan başladı her şeyi dar gelmeye kısa gelmeye, o yüzden 0-3 ayları da çok almamak gerek zıbın çok lazımmış bol bol al dar gelse dahi en kötü alttan çıtçıtını geçirmeyiz bir süre öyle idare eder sonra ihtiyacı kadar tekrar büyük bedenini alırız 😊