Onetreehill Yasemin30 ben vajinadan kullanmıştım, 2 tane peş peşe.. ilk başta ağızdan almıştım cok sersemleştiriyor.
Minigimmmmm Yasemin30 mrb bende kullanıyorum 11.haftadayım ilk ögrendiğim günden beri kullanıyorum kanamam olduğu için kanamam durunca vajınadan kanamam olunca ağızdan alıyorum bana doktorum öyle önerdi ama ağızdan alınca gün boyu halsiz baş dönmesi mide bulantısı yaşıyorum
Aysehatun Yasemin30 doktorunu nasıl söylediyse o şekilde alın bende ağızdan alıyorum siz ne kadar oldu ilaca başlayalı ilaci içtikten yaklaşık 1 yada 1,5 saat sonra baş dönmemesi yapıyor genel yan etkisi zaten ilacı altıktan sonra bi süre uzanın size tavsiyem
EsraErdoan Yasemin30 ben de ilk agızdan kullandım ama midem çok kötü olmuştu. Başka bi doktora gittim ilaç bitmeden şimdi sürekli gittiğim doktora oda bana alttan almamı daha rahat ve etkili olacağını söyledi o şekilde kullanmaya devaö etmiştim
Minigimmmmm Yasemin30 dedim ya halsizlik yapıyor baş dönmesi yapıyo mide bulantısı yapıyor agızdan alınca halsizlikde yapıyor canım ama belki bünyeden bünyeye fark eder
Aysehatun Yasemin30 evet uyku halsizlikte oluyor bende de geçmiş olsun dediklerime uyun yan etkileri normal yani
YesimEmre Suan kullanmıyorum çok şükür. İlk aylarda kanamam olduğu İçin kullandım.Doktor vajinadan daha etkili rahme iyi geliyor demişti . Öyle kullanmıştım bende
Aysehatun Yasemin30 tabiki gördüm çok faydalı bir ilaç, ben hem progestan ilac hem pruluton iğne oluyordum ve bol bol dinledim kahverengi lekeler için kullandım siz ne icin kullanıyorsunuz progestanı
Aysehatun Yasemin30 geçmiş olsun benim ilac iğne ve bol bol dinlenme ile geçti sizede doktor dinlenme önerdiyse bol bol dilenin
Nefesliva Yasemin30 200 lük mü 100lükmü canım bana doktorum 200 lük verdi eczane agızdan yazacak dedi ama alltan al agızdan etki ediyor hani uyku falan yapıyormuş. Sanırım doktoruna sor bence