Pankek hayırlısı insallah
Hamişler ne kadarlıksınız doğuma ne kadar zamanınız var ??
boncukbiranne 17 hafta 2 gun daha cok var ya😀😊
teletabi insallah Rabbimin izniyle 🤗🤗
Nilis yaa benim daha cokk 6+3 😂
boncukbiranne 34+1 takvime göre son 41 ama benim tospiğim erken gelecek gibi hissediyorum 🤗🌸🤷
Wonderanne hayırlısıyla gelsinn saglıklı olsunda
Kevserr42 hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına canım son günler beklemek de artık çok sıkıcı ve yorucu oluyor ya 🥺
benim nişanım filan da gelmedi kasılmam çok oluyor sadece canım bugünde geçmeyen bi karın ağrım var nedendir bilmiyorum 🤷🏻♀️ Nstde benim çok sancım çıkıyor doktor nasıl hissetmiyorsun açılman olsa hemen ilerleyecek diyor da tık yok bizde 😬 gelmezse 41e kadar bekleriz dedi artık gelsin istiyorum hayırlısıyla 😔😔
boncukbiranne amin insaAllah hepimizin 🌸🤲🏻🤗
Kevserr42 amin insallah 👨👩👧
21 haftalık 😍
boncukbiranne 49 gun kaldı 😊
boncukbiranne ben 10.haftamda ogrendim hamile oldugumu😃yoksa banada gecmezdi heralde ben uzerine adet gormusum fark edemedim bu yuzden gobegim dustu diye aglarken hamile olabilirsin bi test yap dedi annem yaptım ve hamile oldugumu ogrendim😀
Yaa ne güzel 🤗 bende kist vardı kontrole gitmistim o zaman ögrendim
Kadiss masallah az kalmiş saglicakla alın kucagınıza 🤗
Dilekalanbelbasmaci masallah 👍🏻👏🏻🤗
boncukbiranne son 35 🤭😇
boncukbiranne amın insallah hepimiz saglıklı bi sekilde kucağımıza aliriz 🤗🤲
boncukbiranne 33+2 ❣️
Dilantpz bnmde de ayni cnm hafif kasilmalar var bide bnm 1 5 yasinda kizim var son günler onunlada ilgilnmktn ağrılar flnda oluyo kucagimdn inmiyo anne diye hayirlsi bnde haftaya pazartesi kadr bekliyryim diyorum bide korona dan dolayı biraz stres var derkn nasip
13haftalık 6 gün 183 gün kaldi🙈