kedilervekaranfil balyanakoglum Merhaba, benimki toxo değeriydi ama yine de yardımcı olmak için yazmıştım. Toksoplasma igg 62,7 yüksek avidite çıkmıştı
balyanakoglum kedilervekaranfil benim 6 haftalık iken 0.32 çıktı siz 13. Hafta yaptırmışsınız 62 çıkmış bende 13. Haftada yaptırsam o sonuç çıkar mı acaba
kedilervekaranfil balyanakoglum Teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Aviditenin süresi hakkında doktorlar farklı düşünebiliyor. Benim gittiğim enfeksiyon doktoru son 12 haftadan öncesi diyordu ama son üç aydan öncesi diyenler de var. Sonuçta bir iki gün bile değerli bizim için doğru sonuç için. O yüzden 13. haftada yapılınca yüksek gelir mi bilemeyiz
civciv1520 Merhaba toxoplazma IGM testi 0.969 çıktı ara değer yazıyor , hamile kalmadan önce de igm değerim sınırdaydi Igg negatifti . Ama şuan Igg bakmadi doktorum durum ne sizce 15 haftalık hamileyim lütfen bilenler yardımcı olsun adivite testi gerekli mi
civciv1520 Asliiiiiii012301 Tekrar IgM igg bakıldı . Mikrobiyoloji bölümüne gittim. Yalancı pozitif olabiliyormuş şükür ki ikinci testte sonuçlar temiz çıktı
EniseeM Bende bugün tahlil sonuçlarımı almaya gittim ıgg pozitif şüpheli dedi tekrar kan alındı dış laboratuvara yollanacak. Bu durumu yaşayan oldu mu daha önce, ne anlama geliyor korkacak bir şey var mı sizce?