Nanemmmm gzdysl tatlım ben gidiyorum doktorum irfan özer ben sezeryan olucam 3500 dediler normali sormadım ama istersen sorarım
aysegulefe 35ebru evet hayat hastanesi neden almıyor eşleri içeri.pandemi için mi yoksa öncesi de böyle miydi
35ebru Gizem13 bilmem ben memnunum özellikle doktorumdan ..zaten 2 dır gittim ,doktoru sevince doğuma oraya karar kıldık
Narin23 Hulyauygur yz canım merhaba hayri beyden memnumusun acaba bende medifamaya gidiyorum ama irem hanıma gidiyorum
Hulyauygur Narin23 evet memnunum canım geçen hafta Hayri bey izinli olduğu için İrem hanıma almıştım randevu ancak onun ultrason cihazı 3 boyutlu değil siyah beyazdı, ufak bir hayal kırıklığı da yaşadım hatta
Narin23 Ben simdi 33. Haftadayım ama irem hanımdan cok kararsızım bir türlü memnun olamıyorum sürekli test yapıyor mesela ne biliyim iste bebeğin kilosu 1 hafta küçükmüş bi ölçüyor farklı bir ölçüyor farklı degisterebilsem olur mu acaba
Sssedaa Narin23 benim iki tane tanidiğımda İrem hanımdan kararsız oldukları için Hayri Beye geçtiler. Ben de Hayri beyden fazlasıyla memnunum zaten hastası da çok fazla
Hasiberym Tugce1803 tamam canm benm saolasın doktorda öyle dedi arkadşmda kz istyodu bende dedm sen blyon dye sana soralım