35ebru Hulyauygur özel cinarli var bir kere gittim eş alıyorlar muayne 100 tl …şimdi ise hayat hastanesine gidiyom muayne 70 tl ama eş almiyorlar🤣renkli ultrasyonla doktor bakıyor çok memnun kaldım fatih tuncel
35ebru Hulyauygur özel cinarli var bir kere gittim eş alıyorlar muayne 100 tl …şimdi ise hayat hastanesine gidiyom muayne 70 tl ama eş almiyorlar🤣renkli ultrasyonla doktor bakıyor çok memnun kaldım fatih tuncel
aysegulefe 35ebru evet hayat hastanesi neden almıyor eşleri içeri.pandemi için mi yoksa öncesi de böyle miydi
Alazla Hulyauygur karatas hastanesine gidiyorum eşim girebiliyor her zaman doktorumdan da cok memnunum bebegimizi her zaman renkli ultrasonda gorebiliyoruz ve ciktisini veriyor. Muayene ucreti 95 lira dogum 3500
Hulyauygur Tugce1803 en son ne zaman kontrole gittin canım tarih olarak, ben randevu aldım elin yanımda olması konusunda net bilgi alamadım telefonda
Narin23 Hulyauygur yz canım merhaba hayri beyden memnumusun acaba bende medifamaya gidiyorum ama irem hanıma gidiyorum
Gulinal Karataş hastanesine gidiyorum bende eşim devamlı yanımda 🥳 105 ₺ muayene ücreti Dr. Mine Genç