Cansucasalin Meryemgundogdu2_ Meryemgundogdu2_ Meryemgundogdu2_ Meryemgundogdu2_ Rabbım gönlüne göre versin canım kız çocukları kendini geç gösterir 👼🏼🥰
Meryemgundogdu2_ Cansucasalin evet öyle diyor herkes bakalım daha ne kadar gizleyecek 🤣 Allah razı olsun canım cümlemize inşallah😘
sevara Cansucasalin evet zaten ilk hamilelik olunca heyecan tavan yapıyor. Alış veriş yapamıyorum ama araştırma zamanı oldu uygun fiyatlı ürünleri kayd etmeye)) ve neler lazım oluyor liste yapıyorum şimdi)) bekleriz artık ☺️
Cansucasalin sevara sevara Araştırma bende çok yapıyorum , İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız canım👼🏼
Slnilayda Yarim_Kilo_Kiyma 20+2 bizde de tık yok heo bacaklari kpli gorulmuyir diyirlar 3 ayri dr baktrdim heoside grunmuyi dediler bklim 1 temmuzda ayrintilimiz var ins gosterir
Yarim_Kilo_Kiyma Cansucasalin Hiç sormayın 🤣12+4 ye kiz dediler, 16. Hafta erkek oldu . Şimdi net değil 😂 doktor emin olamıyorum dedi. Yarın sadece cinsiyet İçin gidecem bakalım dedi dr 😂😂
Cansucasalin Yarim_Kilo_Kiyma bazı doktorlar , göbek kordonunu görüp erkek de diyebiliyorlar yanılma olabiliyor ama Yine de gönlünüzce olur inşAllah🧿💕👼🏼
Cansucasalin berra227 ben 15+3 de gideceğim , inşAllah bir an önce ogrenırım cinsiyetini çok merak ediyorum 🤦🏼♀️❤️❤️