Nse Cansucasalin 15+5 günlükken gitmiştim kıza benziyor demişti ama biraz daha bekle hazırlık yapma dedi bir ay sonra ikili test için gittim kesin kız dedi
Cansucasalin Nse bende 12. Haftada gittim erkeğe benzetildi doktorum 15,16. Haftalarda kesin belli olur diye bende heyecanlandım tabi🥰
Cansucasalin Ayca6868 bende gideceğim inşAllah 15+3 oluyorum gittiğimde siz su an kaçıncı haftanızdasınız? Cinsiyet değişti mi peki ?👼🏼
sevara Ben ikili testi yaptırırken sordum 12+5 haftalıkta. Baktı baktı erkek diyecekti durdu bir ay sonra net söylerim şimdi tam net gözükmüyor dedi doktorum 😅 bekliyorum
Cansucasalin sevara sabır etmek en güzeli ama insan da merak ediyor işte erkek mi kız mı alışverişe başlamak istiyor heyecanlıyım hem de cokkk🥰👼🏼👼🏼☺️👍
Esra8989 sevara ikili testi yaptırırken nasıl doruyosunuz biz kan verdik bi cok anne adayı bu şekilde yazmıs ama
sevara Cansucasalin evet zaten ilk hamilelik olunca heyecan tavan yapıyor. Alış veriş yapamıyorum ama araştırma zamanı oldu uygun fiyatlı ürünleri kayd etmeye)) ve neler lazım oluyor liste yapıyorum şimdi)) bekleriz artık ☺️