Zuzu-54 Son adet tarihim 9 Mart 12. Haftada gittim bende ama henüz belli değil dedi doktorum 2 hafta sonra randevum var bakalım inşallah belli olur gönlümde çok kız var ama hamileliğimi öğrendiğimden belli kendimi ve hislerimi erkeğe yönlendiriyorum içimden öyle doğuyor Kız olacak dersem bu sefer erkek olur içimde kalır diye bu mantıktayım şuan 😂😂 şuanda 14+2 yiz
MutluAnnnecik Zuzu-54 ahahah benim de erkek diyor ama ruyalarima göre kiz bakalim ruyalar mi gerceklerr mi😂😂
35ebrar35 Kubrabulutt31 bnde suan yari 16 hafta olucam canm bnmde senin gibi kiza benzettim emin degilim dedi14 dede yuzde 90 erkek bidaki geldindd netlestiririz dedi
2_bwbik MutluAnnnecik vennn 🤣🤣🤣🤣. Şu an 12+4 olduk bu cuma gidicem bakalım nasıl olcak cinsiyet tahmini olur mu diye
Zeyyno_ peri_ma8 hm benimde ilk göbeğim çıkmaya başladı deyince çünkü aramızda 2gün tek var onun için sordum 😊
Papatyali MutluAnnnecik Mart 14 sat aşırı halsiz geçiyor 🧚🏼♀️ neyse ki biraz iştah artışı oldu sanki ☺️
sblaltnky Papatyali benimde mart 18 geçen hafta geçti bütün halsizliğim iştahsızlığım bulantılarımda geçti gitti sayılır. Birazcık daha dayam kuşum geçicek 😌 bende senin gibi allaha şükür iştahım açıldı dedim ve bir açıldı pir açıldı! 🤣
Baby216 Ebru28 bende de oluyor iki gece sol tarafa yatamadım bir dolgunluk. Ağrı vardı. Bende perşembe doktora gideceğim
Neslihankk MutluAnnnecik 8 mart son adet tarihim hala cinsiyeti bilmiyoruz Gobegimde çıkmadı hala aynı kilomdayim bide hic bulantim olmadi 🤷🏻♀️🥰
Sedaca Neslihankk 8 mart benimde son adetim 11. Hafta cınsıyetı öğrendim 6. Haftadan beri kusuyorum 🙄 Göbeğim cıktı sızınle tam tersım🤣🤣 benim ıkıncı hamılelıgım
sareninannesi_ MutluAnnnecik 15 haftalığız 1 hafta sonra randevumuz var inşallah öğrenicez bakalım cinsiyetini gösterirse 🙈
MutluAnnnecik sblaltnky psikolojiktir bence tiksindiğin seyleri bir süre yeme Can im ben hamileliğim boyunca yiyememistim karpuzdan çok tiksinmiştim 🤦♀️🤦♀️
sblaltnky MutluAnnnecik yaa evet hayatımın hatasını yaptım yiyerek pizza ve pide çeşitleri gözümün önüne gelince midem bulanıyo şaka gibi bişey
kubraaslann Benim son adet tarihim 11 Mart. Dün 14+1 de kontrole gittim belki gösterir diye çünkü evlilik yıl dönümümdü, evlilik yıl dönümünde cinsiyet öğrenmek daha anlamlı olur diye düşündüm 💕 doktorumuz kız dedi eşime çok güzel bir süpriz yapmış oldum 👨👩👧
Larisa MutluAnnnecik bende yutubdan yabancilarin yaptigi testleri evde denedim. Kirmizi lahana testi birazcik lahana dogruyorsun 10 dk hasliyorsun suyunu sogutuyorsun yarim bardak idrar yarim lahana suyu lahana ayni renk kalirsa kiz, pembe veya kirmizya donerse erkekmis camasir suyuda yarim bardak idrar yarim camasir suyu kopururse erkek kopurmese kizmis denedimmi evet denedim inandimmi sonucu gorunce bir ihtimal 😂
Byznro MutluAnnnecik bende 15. Haftamda gittim muayeneme daha küçük dedi bir daha ki haftaya bakacağız
MutluAnnnecik Aytelf2012 anladım canım tek doktora gitsen daha iyi sanki baz3n hepsi farklı konusuyor insanin kafası karışıyor 😄😊
Larisa Derya933 hayir canim dr soylemedi benim girdigim bir sayfa var orda once kizimin dogumunu girdim gunu gunune gosterdi bu bebegimize 11 aralik olarak gosterdi gebelik hesapla yaz gogleye hesaplama.net diye bir sayfa cikiyor ❤ dr larda bu sekilde tahmini zamanlama veriyor zaten
ysmkml Ben de daha öğrenmedim haftaya pazartesi 12.haftaya girdiğim gün doktor kontrolü var bakalım belki bir tahminini söyler 😊 bende şikayetlerimden filan bahsediyorum daha önce doğum yapmışlar erkek gibi filan diyorlar bakalım hayırlısı 🤗