DuhaninAnnesi MutluAnnnecik bana da 13+0da erkek dedi yüzde falan vermedi ama ben yine emin olamadım😂
Cemrenur Smyrpd devlet hastaneleri gec söylüyor bildiğim kadarıyla bizim doktor 11. Haftada %80 ihtimal verdi 13. Haftada net söyledi sormadık hiç
Aytelf2012 MutluAnnnecik aslında bir doktorum var…benim.doktorum tüp bebek tedavisinede gittiğinden her zaman onu bulamiyorum… kendi disinda iki doktora daha girmiş oldum tabi…🙈
MutluAnnnecik Aytelf2012 anladım canım tek doktora gitsen daha iyi sanki baz3n hepsi farklı konusuyor insanin kafası karışıyor 😄😊
Aytelf2012 MutluAnnnecik o bende de var canim gece sürekli uyanıyorum gündüzde kendime gelemiyorum sürekli uykum oluyor ama ben kızımda böyle değildim her zaman çok rahat uyurdum
ikizannesi2985 MutluAnnnecik benim bebişler de 13+1 ler☺️ Geçen hafta detaylıda doktor biri kız biri erkek gibi duruyo dedi ama bakalım. 16.haftada kesinleşecek🌸
ikizkelebeklerim06 Ben de 10 haftalığım pardon biz 🤗 Çift yumurta ikizi bekliyorum. 6. Haftada ramazanda ciddi bulantım oldu sabahlar da öyle, sonra daha hiç olmadı hamdolsun. Doktor bir hafta ileri söylüyor Bennde haftaya gidicem bakalım neler söyleyecek 🥰
Aynurr16 MutluAnnnecik valla ben uykuyu çok severim sebepsiz erkenden uykum geliyor ama bölük bölük uyuyorum strestenmi bilmm uylumu tam uyuyamıyorum
elisas-mom 13+6 yüz ikili taramada %90 erkek dedi Çarşamba kontrol var inşallah net ogrenicez bizde 😊 ama çoğunlukla hep erkek😄
Dlrdngl MutluAnnnecik 14+5 teyim on altıda kontrol var doktor henüz bir sey söylemedi bende daha erken diye sormadım ama meraktan ne kadar koca karı yöntemi varsa uyguladim ekstradan nub teorisine baktım sonra çin takvimine hepsinde erkek diyor benim de içime erkek doğuyor😅 doktor kız derse ben test yaptım sen yanlış gördün deyip inanmiycam galiba😂😂 eşim kendini erkeğe alıştırma kız derse üzülürsun diyor ama çok geç kaldı oğlum diye diye seviyorum inşallah erkektir çok alıştım😅
Larisa Dlrdngl lahana testi ve camasir suyuda denedinizmi 😂 zaten ogrenecegiz ama insanogluyuz merak ediyoruz iste ben yaptim. Cünki henuz dr lar yorum yapmadi 🤷♀️ tabiki dogruluk payida yokda iste eglenmek 😂
sblaltnky Ben şuan 12+6 yım kızlar ama bulantılarım geçti gibi oldu son 10 günde. 3 gün önce tiksindiğim bişeyi yedim 🤦🏻♀️ Ve tekrar bulantılarım başladı. Psikolojik mi yoksa böyle şeyler oluyor mu yardım eder misiniz ya?
MutluAnnnecik sblaltnky psikolojiktir bence tiksindiğin seyleri bir süre yeme Can im ben hamileliğim boyunca yiyememistim karpuzdan çok tiksinmiştim 🤦♀️🤦♀️