Seyhann0606 sumosgoksu çok ama çok hafif . Bi tane daha yapsana test . Ben adetime 4 gün kala yaptım 2 taneyle
Melekalya Sanki var gibi ama yinede heyecanlanmamak lazım. Daha erken birde testi yapalı be kadar olmuştu bu çizgiyi fark ettiğinde ? Sonradan çıktıysa o olmuyor canım
sumosgoksu Melekalya çizgi hemen cikti çok silik zaten Erken öğrenmek istemenin sebebi evililik yil dönümümüz var o yuzden
Seyhann0606 sumosgoksu kuzum bence . Elinde imkanın varsa yada hemen öğrenmek istiyorsan özelden bi hastanenin aciline git gebelik testi istiyorum de yapıyorlar.
Ssumeyra sumosgoksu 2 test yaptıysan 2sindede bu sekılde cıktıysa bence var bende aynen bu sekılde oğrenmiştim 😊 emin olmak için kan testi yaptırabilirsin kesin sonuc canım
miskiamber sumosgoksu bence var adetine daha varmıs ondan silik çıkmıs canım cok yenidir ondan.. Ayy inşallah vardır ya eşine çok büyük süpriz yaparsın yıldönümünüzde🥰🥰
sumosgoksu miskiamber bi iki gün sonra yine yapicam yine cikarsa kan vericem canim cok sagol allah ısteyen herkeze nasip etsin
sumosgoksu Ssumeyra Tugba_58 Happybsrn Ahsen_ahsen Ahahhahaahha Seyhann0606 https://imgyukle.com/i/CrLfcA miskiamber
Ahsen_ahsen Ben adetime beş gün varken yaptım böyle çooook hafif çıkmıştı. Ertesi gün sabah ilk idrar ile yaptım çok daha belirgindi. Sonrada kan verdim zaten. Pozitif çıktı. İnşallah sizde hayırlı haberler alırsınız💕